Rembulan - Sasya Arkhisna(official Music Video)howoning njero batin pengen tansah sesanding

Rembulan - Sasya Arkhisna(official Music Video)howoning njero batin pengen tansah sesanding

Duration: 00:05:00

Size: 4.62 Mb

Published: 28 Mei 2022

Listen: 111.466

Likes: 0


Rembulan - Sasya Arkhisna(official Music Video)howoning njero batin pengen tansah sesanding

Official Music Video REMBULAN "SASYA ARKHISNA"
Songwriter by IPA HADI SASONO
Arangger by: TALENTA MUSIC
℗ & © Berkah Talenta

big thanks to,
Allah SWT,
KELUARGA
PENDUKUNG BERKAH TALENTA SELURUH NUSANTARA
TEMAN2 & DULUR DIMANAPUN BERADA
PIHAK TERKAIT
TEAM SUKSES

PUJI SYUKUR ALHAMDULILLAH
BISA MERILISKAN
TITLE : REMBULAN
SINGER : SASYA ARKHISNA
SONGWRITER : IPA HADI SASONO
VIDEO SHOOT : ZETA CINEMA
ARR : TALENTA MUSIC
PUBLISHER : BERKAH TALENTA
LOKASI : ALINEA KEDIRI

LIRIK LAGU REMBULAN
Lirik

Rembulan ing wengi tansah anyekseni
Endah paras manis esem lan guyumu
Ginambar ing batin tan biso nglalekke
Yekti kangmas ora ono liyane

Tatapan netramu nembus ing atiku
Agawe aku mung mikirne sliramu
Cahyaning rembulan kalah klawan esemmu
Amung kangmas

Howo ning jero batin pengen tansah sesanding
Yo mung karo kangmas atiku mung kanggo kangmas
Nadyan akeh pepalang ngalangi dalan katresnan
Iku pancen dalan supoyo tresno iki bakal kasembadan

Rembulan ing wengi tansah anyekseni
Endah paras manis esem lan guyumu
Ginambar ing bathin tan biso nglalekke
Yekti kangmas ora ono liyane

Tatapan netramu nembus ing atiku
Agawe aku mung mikirne sliramu
Cahyaning rembulan kalah klawan esemmu
Amung kangmas

Howo ning njero batin tansah pengen sesanding
Yo mung karo kangmas atiku mung kanggo kangmas
Nadyan akeh pepalang ngalangi dalan katresnan
Iku pancen dalan supoyo tresno iki bakal kasembadan


Yuck tonton Juga video lainnya:

SASYA ARKHISNA
Sewu Kutho : https://www.youtube.com/watch?v=TkJG5...
Kok Iso Yo : https://www.youtube.com/watch?v=oUeq9...
Loro Pikir :https://www.youtube.com/watch?v=lrUHr...
Dear Diary : https://www.youtube.com/watch?v=cG5d7...
SAFIRA INEMA
Ajarkan Aku :https://www.youtube.com/watch?v=JEImD...
Damar Opo Lilin:https://www.youtube.com/watch?v=r6dRN...
Ilu Imu :https://www.youtube.com/watch?v=edcW8...
Melepas Lajang:https://www.youtube.com/watch?v=gbXZA...
Sri Minggat :https://www.youtube.com/watch?v=JlOGg...
WORO WIDOWATI
Cintaku : https://www.youtube.com/watch?v=gOFrH...
Ajarkan Aku:https : //www.youtube.com/watch?v=I3dsPnvRcq
Aku Memang Jodohnya:https://www.youtube.com/watch?v=Sr049...
Tunggulah Kasih : https://www.youtube.com/watch?v=r7d0H...
LALA WIDY
Sayang :https://www.youtube.com/watch?v=9_Y_x...
Madiun Ngawi :https://www.youtube.com/watch?v=DpsMX...
Kusimpan Rindu Dihati:https://www.youtube.com/watch?Tv=gEwb...
Tak Lilakne:https://www.youtube.com/watch?v=mN4fa...
MINTUL
Joko Tingkir :https://www.youtube.com/watch?v=irs40...
PUTRI KRISTYA
Manut Dalane Gusti :https://www.youtube.com/watch?v=ZNaub...
ARLIDA PUTRI
OTW :https://www.youtube.com/watch?v=bN7F2...
Lupakan Mantan :https://www.youtube.com/watch?v=ZV0gx...
MALA AGATHA
Duri- Duri :https://www.youtube.com/watch?v=HhX2a...
Bila Nanti :https://www.youtube.com/watch?v=b8TFm...
Ilu Imu :https://www.youtube.com/watch?v=wWlpo...
Relaku Mengalah :https://www.youtube.com/watch?v=uuP-R...

#rembulan
#sasyaarkhisna
#berkahtalenta
#rembulaningwengi

Terima kasih anda sudah mampir ke chanel BERKAH TALENTA
Jangan lupa SUBSCRIBE,LIKE, KOMEN & SHARE..
Tombol tanda LONCENG supaya dapat notifikasi video- video terbaru,

Subscribe : https://bit.ly/SubsBerkahTalenta

Follow us :👇
Facebook : @Berkah Talenta
Instagram : @Berkah Talenta

CONTACT PERSON
Email. berkahtalenta@gmail.com
W.A : 082258918899/081233973500

Berkah Talenta's Youtube is under management of:
dr.m, Indonesia's 1st Certified & Official Youtube MCN
https://servicesdirectory.withyoutube.com/directory/pt-digital-rantai-maya-drm