Status WA — Ora bakal ilang tresnoku di nggo kowe

Status WA — Ora bakal ilang tresnoku di nggo kowe

Duration: 00:00:31

Size: 476.39 Kb

Published: 4 Desember 2018

Listen: 8.245

Likes: 33


Status WA — Ora bakal ilang tresnoku di nggo kowe

Ora bakal ilang tresnoku dinggo kowe
Wes tak tutup atiku dinggo liyane
Mergo kowe seng paleng tak tresnani
Senajan tresno iki
Mung kependem ning ati