SOTYA - DRU WENDRA WEDHATAMA || COVER BY AGNESA YOSITA [ LIRIK ]

SOTYA - DRU WENDRA WEDHATAMA || COVER BY AGNESA YOSITA [ LIRIK ]

Duration: 00:06:16

Size: 5.79 Mb

Published: 26 Maret 2020

Listen: 3.723.207

Likes: 31.662


SOTYA - DRU WENDRA WEDHATAMA || COVER BY AGNESA YOSITA [ LIRIK ]

SOTYA - DRU WENDRA WEDHATAMA || COVER BY AGNESA YOSITA [ LIRIK ]

jangan lupa
like👍
share📢
coment🗣
subscribe🔔
Support terus iya Channel ini, terima kasih guys 🙏🏻

#FYABELLPLAY

#DRUWENDRAWEDHATAMA

#SOTYA

Lirik lagu

iki tulising kidungku
kanggo siro hapsarining kalbu
eseme kang manis madu
dasar ayu parasmu kang tanpo layu
nimas sasotyaning ati
yomung ndiko kang sawiji
langit bumi kang hanyekseni
nalikane ngucap janji ono lathi
yomung siji sesotyaku memanikku mung nimas wong ayu
panyuwunku mugo nimas ora lali marang janji setyamu
nanging kabeh kui muspro eling kalamun pupusing tresno
wes tak cobo nglalekke sliramu
nanging tak lali lali tan biso lali
iki tulising kidungku
kanggo siro hapsarining kalbu
eseme kang manis madu
dasar ayu parasmu kang tanpo layu
nimas sasotyaning ati
yomung ndiko kang sawiji
langit bumi kang hanyekseni
nalikane ngucap janji ono lathi
yomung siji sesotyaku memanikku mung nimas wong ayu
panyuwunku mugo nimas ora lali marang janji setyamu
nanging kabeh kui muspro eling kalamun pupusing tresno
wes tak cobo nglalekke sliramu
nanging tak lali lali tan biso lali
nanging tak lali lali tan biso lali

. SOTYA dru wendra wedhatama [ official video ]🎶https://youtu.be/x6sNfziyJrU

. SOTYA dru wendra wedhatama cover by agnesa yosita [ cover video ]🎶https://youtu.be/yJ4BHbthUAU

Support Channel kami dengan cara Like 👍 coment ✉️ Subcribe ✔️Dan aktifkan lonceng nya juga ya guys terima kasih🙏🏻