Nella Kharisma - Kangen Nickerie | Dangdut [OFFICIAL]

Nella Kharisma - Kangen Nickerie | Dangdut [OFFICIAL]

Duration: 00:07:35

Size: 7.02 Mb

Published: 27 Oktober 2019

Listen: 14.846.058

Likes: 0


Nella Kharisma - Kangen Nickerie | Dangdut [OFFICIAL]

Nella Kharisma - Kangen Nickerie | Dangdut [OFFICIAL]
https://youtu.be/5K0r1X5KZ94
Copyright © 2019 Nella Kharisma Official
All rights reserved.

Title : Kangen Nickerie
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : Didi Kempot
Arr : Doni
Mixing Mastering : D'va Pro
Direct by : Pandawa
Location : Taman Langit Paralayang Batu Malang
Production : Nella Kharisma Official

Full Album Nella Kharisma: https://www.youtube.com/playlist?list=PLQVDVegXmBRqa3g92vhejz6SfPoxtxYlf

Song Lyrics,
KANGEN NICKERIE

Sepine wengi iki
Neng kene aku ngenteni
Kesuwen-suwene wis pirang sasi
Neng Nickerie kowe ra bali
Opo aku salah
Naliko urip sak omah

Rembulan sing ngilo ono segoro
Padhangono ati kulo
Pujaan hatiku ra teko-teko
Neng Nickerie lali kulo
Opo aku salah
Naliko urip sak omah

Aku nangis aku kangen
Janjine biyen kowe seneng
Neng Nickerie tak enteni
Gek muliho neng kene aku ngenteni

Rembulan sing ngilo ono segoro
Padhangono ati kulo
Pujaan hatiku ra teko-teko
Neng Nickerie ndang muliho
Opo aku salah
Naliko urip sak omah

Aku nangis aku kangen
Janjimu biyen kowe seneng
Neng Nickerie tak enteni
Neng muliho aku ngenteni
Neng Nickerie gek enggal bali

#Dangdut #NellaKharisma #KangenNickerie