Lirik Lagu dan Artinya Rembulan Ing Wengi

Lirik Lagu dan Artinya Rembulan Ing Wengi

Duration: 00:04:20

Size: 4.01 Mb

Published: 14 Juni 2019

Listen: 51.268

Likes: 0


Lirik Lagu dan Artinya Rembulan Ing Wengi

Assakamualaikum wr.wb

Lirik Lagu Rembulan Ing Wengi – Ipa Hadi Sasono

Rembulan ing wengi tansah anyekseni
Endah paras manis esem lan guyumu
Ginambar ing batin tan bisa nglalekke
Yekti nimas ora ana liyane

Tatapan netramu nembus ing atiku
Agawe aku mung mikirne sliramu
Cahya ning rembulan kalah klawan esemmu
Amung nimas

Hawa ning jero batin pengin tansah sesandhing
Ya mung karo nimas, atiku mung kanggo nimas
Nadyan akeh pepalang, ngalangi dalan katresnan
Iku pancen dalan supaya tresna iki bakal kasembadan
.
Jangan lupa dukung channel ini dengan cara subscribe, like, coment and share ke teman teman kalian di WA, Instagram , Facebook dan sosmed lainnya 😊
.
follow my instagram: @mayanganggita98
https://www.instagram.com/mayanganggita98/

terimakasih sudah menonton :)