NDX A.K.A - Rasah Dadi Pelangi ( Official Music Video )

NDX A.K.A - Rasah Dadi Pelangi ( Official Music Video )

Duration: 00:03:58

Size: 3.67 Mb

Published: 13 Pebruari 2022

Listen: 886.951

Likes: 26.204


NDX A.K.A - Rasah Dadi Pelangi ( Official Music Video )

NDX A.K.A - Rasah Dadi Pelangi ( Official Music Video )

Vocal : Yonanda Frisna Damara & PJR Microphone
Songwriter : Yonanda Frisna Damara
Arranger : Yonanda Frisna Damara
Mixing & Mastering : Balance Gamellance

Inframe Video :
@yonandafrisnadarama @pjrmicrophone @killthedj @bandizt09 @umbelthedawgz @richbeardnado @ray_07 @yoyojog @yusacdika @andyrockindoc @rullylaker @yosiyosafath @gregoriusadi

Director Video : YKRUMK
DOP : Rizki
BTS : Riko Irwansyah
Editing : Christoforus Andi
Runner : Dian Maho & Doni Kusuma
Animation : UUKWUZHERE
Wadrobe : M2MX
Snapback : Raverhodestra782
Crew : Rudistories Gunawangunser Rusdinova
Location : Jogja National Museum

Lirik " Rasah Dadi Pelangi "

Reff :
rasah dadi pelangi dinggo matane dee
cukup pisan wingi koe hiasi atine
tetepo pringas pringis senajan mumet ndase
bahagia ora kudu tentang cinta wae
koe susah mesti ono konco ning sandingmu
curhato nangiso diloske wae atimu
ketika semua masalahmu terasa abot
lepas dan ikhlaskan jalan terbaik hanya pedot

Rap 1 :
ngel angel angel dikandani pancen angel
njak ngono kui nek wis kadung tresno tetep ngeyel
hatimu terbutakan oleh cinta palsu nya
rela rekasa yang penting dia tetap bahagia
rasah mencintai menyayangi wong sing picek
perjuanganmu ratau dianggep dadi nyesek
dia hanya bercanda harusnya kau tertawa bukannya jatuh cinta akhirnya kau terluka

Reff :
rasah dadi pelangi dinggo matane dee
cukup pisan wingi koe hiasi atine
tetepo pringas pringis senajan mumet ndase
bahagia ora kudu tentang cinta wae
koe susah mesti ono konco ning sandingmu
curhato nangiso diloske wae atimu
ketika semua masalahmu terasa abot
lepas dan ikhlaskan jalan terbaik hanya pedot

Rap 2 :
suatu saat koe bakal dadi ngerti
koncomu ra pernah ngapusi nek koe dilarani
sakjane ora trimo koe di gawe loro
saranku diloske wae otw golek liyo
mbok uwis stop le getuni kabeh iki
teko tenang koncomu ra bakal neng endi endi
janji bakal ngancani tekan koe mari
anggep wae mung mimpi
sesok ra dibaleni

Reff :
rasah dadi pelangi dinggo matane dee
cukup pisan wingi koe hiasi atine
tetepo pringas pringis senajan mumet ndase
bahagia ora kudu tentang cinta wae
koe susah mesti ono konco ning sandingmu
curhato nangiso diloske wae atimu
ketika semua masalahmu terasa abot
lepas dan ikhlaskan jalan terbaik hanya pedot

Reff :
rasah dadi pelangi dinggo matane dee
cukup pisan wingi koe hiasi atine
tetepo pringas pringis senajan mumet ndase
bahagia ora kudu tentang cinta wae
koe susah mesti ono konco ning sandingmu
curhato nangiso diloske wae atimu
ketika semua masalahmu terasa abot
lepas dan ikhlaskan jalan terbaik hanya pedot

Reff :
rasah dadi pelangi dinggo matane dee
cukup pisan wingi koe hiasi atine
tetepo pringas pringis senajan mumet ndase
bahagia ora kudu tentang cinta wae
koe susah mesti ono konco ning sandingmu
curhato nangiso diloske wae atimu
ketika semua masalahmu terasa abot
lepas dan ikhlaskan jalan terbaik hanya pedot