Rembulan ing wengi (lirik) | versi koplo

Rembulan ing wengi (lirik) | versi koplo

Duration: 00:04:19

Size: 3.98 Mb

Published: 28 Mei 2019

Listen: 39.255

Likes: 0


Rembulan ing wengi (lirik) | versi koplo

Sepurane lek salah versi 🙏
Instagram : https://www.instagram.com/faris.windi/