Ardia Diwang Probowati - Rembulan | Dangdut [OFFICIAL]

Ardia Diwang Probowati - Rembulan | Dangdut [OFFICIAL]

Duration: 00:05:00

Size: 4.63 Mb

Published: 9 Maret 2019

Listen: 22.772.222

Likes: 0


Ardia Diwang Probowati - Rembulan | Dangdut [OFFICIAL]

Ardia Diwang Probowati - Rembulan | Dangdut [OFFICIAL]
https://youtu.be/71j2-HuurEY

✔Title : Rembulan
✔Artist : Ardia Diwang Probowati
✔Songwritter : Ipa Hadi Sasono
✔Arranger : Samiremen
✔Model : Ipa Hadi Sasono
✔Video Editor : Nar Multimedia
✔Produksi : HR-Production
✔Album : Single

AVAILABLE ON
▶️ Spotify : https://spoti.fi/2Xszl1x
▶️ Amazon : https://amzn.to/2TmbLAG
▶️ Deezer : http://bit.ly/2Cgk8rw
▶️ JOOX : http://bit.ly/2oBHXGR

Find us on
Facebook : http://bit.ly/2GiWYDx
Instagram : http://bit.ly/2ZczztN
Twitter : http://bit.ly/2IfPgtm

======================================================

Lirik

Rembulan ing wengi tansah anyekseni
Endah paras manis esem lan guyumu
Ginambar ing batin tan biso nglalekke
Yekti kangmas ora ono liyane

Tatapan netramu nembus ing atiku
Agawe aku mung mikirne sliramu
Cahyaning rembulan kalah klawan esemmu
Amung kangmas

Howo ning jero batin pengen tansah sesanding
Yo mung karo kangmas atiku mung kanggo kangmas
Nadyan akeh pepalang ngalangi dalan katresnan
Iku pancen dalan supoyo tresno iki bakal kasembadan

Rembulan ing wengi tansah anyekseni
Endah paras manis esem lan guyumu
Ginambar ing bathin tan biso nglalekke
Yekti kangmas ora ono liyane

Tatapan netramu nembus ing atiku
Agawe aku mung mikirne sliramu
Cahyaning rembulan kalah klawan esemmu
Amung kangmas

Howo ning njero batin tansah pengen sesanding
Yo mung karo kangmas atiku mung kanggo kangmas
Nadyan akeh pepalang ngalangi dalan katresnan
Iku pancen dalan supoyo tresno iki bakal kasembadan

======================================================
Hormat kami :
HR Production
Karangan - Trenggalek - Jawa Timur - Indonesia
Email: hr.production77@gmail.com
Copyright © 2019 HR Production. All Rights Reserved.

Terima kasih anda sudah mampir di channel kami.
Jangan lupa untuk klik Like, Comment, Share, dan Subscribe channel resmi kami
https://www.youtube.com/channel/UCrg9...

.YouTube channel managed by
MusicYes Digital Distribution
Fully YouTube Certified
Join MusicYes
https://musicyess.com/Account/Register

#Dangdut #ArdiaDiwangProbowati #Rembulan