LANGIT BUMI SING DADI SAKSI NE - JIHAN AUDY cover UKULELE RIO NURAMDHANI BY KARWEK VLOG

LANGIT BUMI SING DADI SAKSI NE - JIHAN AUDY cover UKULELE RIO NURAMDHANI BY KARWEK VLOG

Duration: 00:05:22

Size: 4.96 Mb

Published: 4 Juli 2020

Listen: 9.742

Likes: 640


LANGIT BUMI SING DADI SAKSI NE - JIHAN AUDY cover UKULELE RIO NURAMDHANI BY KARWEK VLOG

alhamdulillah rio udah pulang dan bisa mengisi konten lagi


Intro : Am ~ Dm Am ~
C ~ Am ~ C Em Am ~
Am Dm
Sing biso sun pahami
G C
Riko tego medot taline asmoro
Am Dm
Sing sanggup sun ngerteni
G C
Riko tego ninggalno ambi wong liyo
F Dm
~ Bengen riko ngomong dewek
E
bakal bareng selawase
E
Nyatane kok nggawe ngene
F Dm
~ Janji urip sampek mati
E
Sing bakal biso ngelali ~

Reff :
Am Dm
Langit bumi iki dadi saksine
G C
Welas isun nyang riko sing ono ujunge
F Dm
Isun sing ngiro bakal koyo gedigi
E Am
Wong tuwek isun sing biso ngrestui ~
E Am Dm
Langit bumi iki dadi saksine
G C
Tuluse welas isun iki nong njero ati
F Dm
Masio saiki sing biso dadi siji
E Am
Sun pastekno welas iki sampek mati ~

Song : F ~ C ~ E ~ Am A
F ~ C ~ E ~ Am ~
Am Dm
Sing biso sun pahami
G C
Riko tego medot taline asmoro
Am Dm
Sing sanggup sun ngerteni
G C
Riko tego ninggalno ambi wong liyo
F Dm
~ Bengen riko ngomong dewek
E
bakal bareng selawase
E
Nyatane kok nggawe ngene
F Dm
~ Janji urip sampek mati
E
Sing bakal biso ngelali ~

Reff :
Am Dm
Langit bumi iki dadi saksine
G C
Welas isun nyang riko sing ono ujunge
F Dm
Isun sing ngiro bakal koyo gedigi
E Am
Wong tuwek isun sing biso ngrestui ~
E Am Dm
Langit bumi iki dadi saksine
G C
Tuluse welas isun iki nong njero ati
F Dm
Masio saiki sing biso dadi siji
E Am
Sun pastekno welas iki sampek mati ~

Outro : Am ~ Dm ~ E ~ Am ~
Am ~

#coverukulele
#karwekvlog
#rionuramdhani