REMBULAN Ing Wengi (lagu hits 2019) Lirik Cover Akustik Paling Syahdu

REMBULAN Ing Wengi  (lagu hits 2019) Lirik Cover Akustik Paling Syahdu

Duration: 00:04:10

Size: 3.86 Mb

Published: 10 November 2019

Listen: 4.458

Likes: 0


REMBULAN Ing Wengi (lagu hits 2019) Lirik Cover Akustik Paling Syahdu

REMBULAN Ing Wengi (lagu hits 2019) Cover Akustik Paling Syahdu
REMBULAN Ing Wengi (lagu hits 2019) Cover Akustik Paling Syahdu
REMBULAN Ing Wengi (lagu hits 2019) Cover Akustik Paling Syahdu

Vocal: Nita
Gitar: HF akustik

Cover lagu Rembulan Ipa Hadi Sasono Original Music adalah request dari temen - temen dengan format live acoustic.

FELIX OFFICIAL FELIX COVER

Video Asli: https://www.youtube.com/watch?v=Gm_gZKWLxMQ
Gitar: https://www.youtube.com/watch?v=VwvCAcyGKIY

=== ===

LIRIK

Rembulan ing wengi tansah hanyekseni
Endah paras manis esem lan guyumu
Ginambar ing batin tan bisa nglalekke
Yekti nimas ora ana liyane

Tatapan netramu nembus ing atiku
Agawe aku mung mikirne sliramu
Cahyaning rembulan kalah klawan esemmu
Amung nimas

Reff:
Hawa ning jero barin pengin tansah sesandhing
Ya mung karo nimas, atiku mung kanggo nimas
Nadyan akeh pepalang, ngalangi dalan katresnan
Iku pancen dalan supaya tresna iki bakal kasembadan

===

Yuk subscribe, karena bakal ada banyak video cover di channel ini, lagu galau, lagu terbaik indonesia, lagu hits cover versi akustik, cover versi piano, semua lengkap dengan lirik supaya teman-teman semua bisa ikutan karaoke bareng

===

Video ini terkait dengan:
REMBULAN Ing Wengi (lagu hits 2019) - Ipa Hadi Sasono
Ardia Diwang Probowati - Rembulan [OFFICIAL]
Jitong Multimedia
HR - Production Official
Rembulan - Ipa Hadi Sasono Original Music Video [OFFICIAL]
Ipa Hadi

#rembulan #lagucover #akustik