Sleman Receh - Dongaku Nggo Kowe(Official Video Clip)

Sleman Receh - Dongaku Nggo Kowe(Official Video Clip)

Duration: 00:05:36

Size: 5.18 Mb

Published: 8 Pebruari 2020

Listen: 6.765.496

Likes: 43.425


Sleman Receh - Dongaku Nggo Kowe(Official Video Clip)

terimakasih Dan alhamdulilah telah rilis single pertama SLEMANRECEH

episode 1 : https://www.youtube.com/watch?v=Bdp17...
episode 2: https://www.youtube.com/watch?v=zvLl4...
episode 3: https://www.youtube.com/watch?v=liBQh...
episode 4: https://www.youtube.com/watch?v=4F0Fr...
episode 5 : https://www.youtube.com/watch?v=9Hka3...
episode 6 : https://youtu.be/_L1zWPoKfCg
episode 7 :https://youtu.be/cyqPPSyOSFI

TITLE :
- DONGAKU NGGO KOWE

Music production :

SINGER
Herry receh & May ratri

PENCIPTA LAGU:
Herry (slemanreceh)

RECORDING & MIXING
Lyrys music studio

PENULIS CERITA:
Andrew sipir

CAMERA PERSON
Andrew sipir

DIRECTOR
Andrew sipir

EDITOR
Anang s

PILOT DRONE
Irfan nur toufik

LIGHTING
Yulian

CAST
Fina radista,Surur,Bu Jatun,Mas AW,Herry receh&May ratri

PENANGGUNG JAWAB
-Andrew sipir
-Mas AW

produksi video clip:

https://www.instagram.com/p/B21DQAEh8zy/?igshid=lmwzegg059o1
follow akun IG official :

https://www.instagram.com/p/B8VrFVlhyg0/?igshid=md9zjgp0aluw

LOCATION :
-SMU negeri 1 kalibawang,
-Jembatan gantung duwet
-Rumah base camp
-Kebun kelapa moyudan
-Angkringan pleret bligo
-Ancol bligo


SUPPORT BY
-Team sempol telur management
-Team cilok cita rasa

THANKS TO :
ALLAH SWT
-Kepala sekolah smu n 1 kalibawang
-Bp parjono
Dan semua pihak yang telah membantu


Lirik :
Iki pilihan ku ninggalke sliramu
Senajan tresno iki tulus mung kanggo sliramu
Mung cukup tak dongake
Mugo urip Bahagia
bebrayan karo seng liane

uwes cukup mung semene wae
ora usah perlu di teruske
kowe wes karo liane
Mending aku seng nggalah
Senajan aku wes nggerus atine

Sepurane nduk aku nglarani
Dudu maksutku arep ninggalke
Mergo kahanane kudu ninggalke kowe
Mergo kowe wes ono gantine

Iki pilihan ku ninggalke sliramu
Senajan tresno iki tulus mung kanggo sliramu
Mung cukup tak dongake
Mugo urip Bahagia
bebrayan karo seng liane

Kudu sabar ikhlas nerimo
Tresno iki ora di restui
Yen iki garise ora isoh di peksakke
Kowe lan aku cukup semene

Iki pilihan ku ninggalke sliramu
Senajan tresno iki tulus mung kanggo sliramu
Mung cukup tak dongake
Mugo urip Bahagia
bebrayan karo seng liane
2x

Kudu sabar ikhlas nerimo
Tresno iki ora di restui
Yen iki garise ora isoh di peksakke
Kowe lan aku cukup semene
Iki pilihan ku ninggalke sliramu
Senajan tresno iki tulus mung kanggo sliramu
Mung cukup tak dongake
Mugo urip Bahagia
bebrayan karo seng liane 2x


#slemanreceh #dongakunggokowe #dangdutmillenial