Sewates Konco - LAVORA Ft Destya Eka (Original Version)

Sewates Konco - LAVORA Ft Destya Eka (Original Version)

Duration: 00:05:50

Size: 5.4 Mb

Published: 26 Agustus 2021

Listen: 6.542.358

Likes: 67.915


Sewates Konco - LAVORA Ft Destya Eka (Original Version)

Alhamdulilah, Puji Syukur Single ke 4 yang berjudul "Sewates Konco" dari kami sudah rilis. Terimakasih kepada semua pihak yang telah membantu dan mendukung.

Sewates Konco - LAVORA Ft Destya Eka
https://www.instagram.com/lavora.official/
Destya Eka
https://www.instagram.com/destyaekaaa/

Cipt
Dika Fajar
https://www.instagram.com/dikfajj/

Arranger
Lavora Official
Hary Prast

Player
Tadeus Waseso (Vocal)
https://www.instagram.com/tadeusss/
Alifadhi (Drum)
https://www.instagram.com/alifadhi/
Emilian Dwi Nugroho (Lead)
https://www.instagram.com/emiliandwi/
Rijal Rasyid Al A'raaf (Rhytm)
https://www.instagram.com/rijalrasyidd/
Ifan Rahmad Dani (Bass)
https://www.instagram.com/just4fannn/
Rifqi Arief Firmansyah (Kendang)
https://www.instagram.com/rifqiaaf/
Ryan Maulana (Keyboard)
https://www.instagram.com/ryan_maul_/

Recording & Mixing
Arul Musik
https://www.instagram.com/arul.musik/

Cast
Nico Ferdian Saputra
https://www.instagram.com/ferdiannico_/
Pingky Ristaningtyas
https://www.instagram.com/pingkyristaa/
Ahdiyat Farhan
https://www.instagram.com/_ahdiyatfarhan/

Script Writer
Dika Fajar
https://www.instagram.com/dikfajj/

Director
Dika Fajar
https://www.instagram.com/dikfajj/

Cameramen
Fachrezi Dillon
https://www.instagram.com/fachrezidr_/
Humam Rafif
https://www.instagram.com/rafif_37/
Dzaky Armando
https://www.instagram.com/dzakyarmando_p/

Editor
ParallaxArt
https://www.instagram.com/parallaxart_/

Thanks to
TYME
Orang tua
Hary Prast
Mas Dije
Mas Ichlasul
Teman - teman yang sudah mendukung
Musisi Nyawiji
dll

Sponsor
Warung Mie Ayam Pojok Teknik UGM
Omah Cupang Giant
Yowash.id
Arianto.second

Lokasi
Embung Senja
Puri Mataram
Tahura
Kali Oyo
Watu Amben
Warung Kopi Mriyan

Jangan lupa SUBSCRIBE, LIKE, dan SHARE ke teman-teman kalian semua !
Mari kita sambat :)

Sosial Media
Instagram
https://instagram.com/lavora.official?
Tiktok
https://vt.tiktok.com/ZSe9RaeJh/
Twitter
https://twitter.com/lavora_official?s=21

Job? DM Instagram @lavora.official / 08886880077 (WA)


Lirik Sewates Konco - Lavora Ft Destya Eka


Intro

Saben wengi kelingan esem lan guyumu
Nanging kabeh kui mung dadi kenangan
Saiki wayahe laleke kowe
Yen kelingan kowe, raiso turu malah mumet dewe

Aku ngerti, kowe saiki ro liane
Nanging roso sayangku mung kanggo kowe
Lalekno aku, wes gawe loro atimu
Mugo sliramu nemoke penggantiku

Reff

Aku tresno kowe, ning ati raono liane
Ati iki loro, mergo kowe milih wong liyo
Sepurane yen aku, wes tau ngelarani atimu
Tulung lalekno, awakdewe iki mung sewates konco

Interlude

Kabeh wes diatur gusti, yen pancen jodone kabeh iso dadi siji

Reff

Aku tresno kowe, ning ati raono liane
Ati iki loro, mergo kowe milih wong liyo
Sepurane yen aku, wes tau ngelarani atimu
Tulung lalekno, awakdewe iki mung sewates konco

Aku tresno kowe, ning ati raono liane
(tulung lalekno, lalekno aku)
Ati iki loro, mergo kowe milih wong liyo
Sepurane yen aku, wes tau ngelarani atimu
(wes kadung loro, ning njero dodo)
Tulung lalekno, awakdewe iki mung sewates konco