Langit bumi iki dadi saksine.. (tentang rindu)

Langit bumi iki dadi saksine..  (tentang rindu)

Duration: 00:00:35

Size: 543.97 Kb

Published: 21 Juni 2019

Listen: 47

Likes: 3


Langit bumi iki dadi saksine.. (tentang rindu)