Gagal Move On (Kangen Mantan) - Ilux Id (Official Lyric)

Gagal Move On (Kangen Mantan) - Ilux Id (Official Lyric)

Duration: 00:04:52

Size: 4.5 Mb

Published: 16 Oktober 2018

Listen: 5.019.289

Likes: 19.241


Gagal Move On (Kangen Mantan) - Ilux Id (Official Lyric)

Gagal Move On (Kangen Mantan) - Ilux Id (Official Lyric)
---------------------------------------
Artis : Ilux Id
Judul : Gagal Move On
Ciptaan : Ilux Id
---------------------------------------
Lirik Lagu Gagal Move On (Kangen Mantan) :
Aku mung kangen suaramu
Kangen esem lan ngguyumu
Suwe ra tau ketemu
Piye kabarmu, mantanku?

Embun nelesi pipiku
Teringat tentang dirimu
Senajan mbiyene tekamu
Mung nggawe catu atiku

Sumpah aku iki kangen, kangen mantanku
Rasane pengen ketemu, masio mung mimpiku
Jujur aku iki isih kelingan
Tak bisa move on darimu

Aku mung kangen suaramu
Kangen esem lan ngguyumu
Suwe ra tau ketemu
Piye kabarmu, mantanku?

Embun nelesi pipiku
Teringat tentang dirimu
Senajan mbiyene tekamu
Mung nggawe catu atiku

Sumpah aku iki kangen, kangen mantanku
Rasane pengen ketemu, masio mung mimpiku
Jujur aku iki isih kelingan
Tak bisa move on darimu

Sumpah aku iki kangen, kangen mantanku
Rasane pengen ketemu, masio mung mimpiku
Jujur aku iki isih kelingan
Tak bisa move on darimu

Sumpah aku iki kangen, kangen mantanku
Rasane pengen ketemu, masio mung mimpiku
Jujur aku iki isih kelingan
Tak bisa move on darimu

Tak bisa move on darimu

#Music
#GagalMoveOnKangenMantan
#IluxId

Subscribe : https://smarturl.it/LuXersOfficial
Spotify Streaming : https://smarturl.it/LuXers-Spotify
Buy Mp3 : http://itunes.apple.com/album/id1439137404?ls=1&app=itunes
CP untuk Off Air : 081235447667` (wa)
Go follow semua media sosial Ilux
Instagram : http://instagram.com/ilux.id
Twitter : @ilux_id
Facebook fan page https://www.facebook.com/Luxers-Official-1586472234736787/