ESA RISTY - KEPENDEM TRESNO (Official Live Music)

ESA RISTY - KEPENDEM TRESNO (Official Live Music)

Duration: 00:04:46

Size: 4.41 Mb

Published: 21 November 2021

Listen: 242.232

Likes: 3.433


ESA RISTY - KEPENDEM TRESNO (Official Live Music)

ESA RISTY - KEPENDEM TRESNO (Official Live Music)

Title : Kependem Tresno
Voc : Esa Risty
Songwritter : Agung Pradanta
Arrangement Music By : Royal Music
Location :Republik Rustic

Musisi :
1. Egy Fajar= Gitar Cuk
2. Delva = Gitar Akustic Rhythm
3. Wahyu"PAMAN" = Gitar Akustic Lead
4. Wildan / Cak Yakub = Kendang/Ketipung
5. Fuad = Keyboard
6. Adhityatommy = Drum Pad
7. WAHYUSAX = Saxophone
8. Fajartricahyo = Bass

LIRIK
Cubo rungokno
Nyanyian iki
Nyeritakke tresno
Seng kependem ono neng dodo
Kudu kepiye
Aku mesti piye
Yen pancen dalane
Uripku iki kudu koyo ngene

Cubo rungokno
Nyanyian iki
Nyeritakke tresno
Seng kependem ono neng dodo
Kudu kepiye
Aku mesti piye
Yen pancen dalane
Uripku iki kudu koyo ngene

Senajan kowe
Wes karo liyane
Nanging tresnoku ro kowe
Ora iso tak lalekke

Ora bakal ilang
Tresnoku di nggo kowe
Wes tak tutup
Atiku di nggo liyane
Mergo kowe
Seng paleng tak tresnani
Senajan tresno iki
Mung kependem ning ati

Cubo rungokno
Nyanyian iki
Nyeritakke tresno
Seng kependem ono neng dodo
Kudu kepiye
Aku mesti piye
Yen pancen dalane
Uripku iki kudu koyo ngene

Senajan kowe
Wes karo liyane
Nanging tresnoku ro kowe
Ora iso tak lalekke

Ora bakal ilang
Tresnoku di nggo kowe
Wes tak tutup
Atiku di nggo liyane
Mergo kowe
Seng paleng tak tresnani
Senajan tresno iki
Mung kependem ning ati

Ora bakal ilang
Tresnoku di nggo kowe
Wes tak tutup
Atiku di nggo liyane
Mergo kowe
Seng paleng tak tresnani
Senajan tresno iki
Mung kependem ning ati
Senajan tresno iki
Mung kependem ning ati

#EsaRisty #KependemTresno #RoyalMusic