REMBULAN - PUTRI KRISTYA (OFFICIAL LIVE MAHA LAJU MUSIK)

REMBULAN - PUTRI KRISTYA (OFFICIAL LIVE MAHA LAJU MUSIK)

Duration: 00:05:44

Size: 5.31 Mb

Published: 23 Januari 2022

Listen: 1.026.704

Likes: 0


REMBULAN - PUTRI KRISTYA (OFFICIAL LIVE MAHA LAJU MUSIK)

REMBULAN - PUTRI KRISTYA (OFFICIAL MAHA LAJU MUSIK VIDEO)

Vocal: PUTRI KRISTYA
Songwriter: Ipa Hadi Sasono
Showbiz-085604444330
(Maha Rendra)

Kendang-Reza Dory
jaipong-Hendra
Drumer-Blompax
Kyboard-Bayu Onyonk
Gitar-Soepardi Aye
Bass-Edug bass
Suling-Adji
Kentrung-Deoo
icik-icik-Donet

MUSIK & VIDEO PRODUCTION

Producer : MAHA RENDRA
Video : APOW PICTURES
Audio mixing mastering : BAYU ONYONK
Record Studio : KERE MINGGAT SQUAD
Audio Live : AZKA AUDIO KEDIRI
Propertis : KERE MINGGAT SQUAD


BUIH JADI PERMADANI - VIVI ARTIKA - https://youtu.be/HnMDVxlK2PI

AKU CAH BAKOH - PUTRI KRISTYA - https://youtu.be/zNnsujQ9yrk

NYIDAM SARI - SASYA ARKHISNA - https://youtu.be/kcHU3_9qdCs

TOP TOPAN - VIVI ARTIKA FEAT ONAR - https://youtu.be/GoNpJGHZfjI

ATI DUDU WESI - PUTRI KRISTYA FEAT ONAR - https://youtu.be/wWOtXwJxFks

PINGAL - SASYA ARKHISNA FEAT ONAR - https://youtu.be/bOYwnVkIzyU

REMBULAN MALAM - WORO WIDOWATI - https://youtu.be/bDAR8qg8POA


LIRIK

#REMBULAN
#PUTRIKRISTYA
#MAHALAJUMUSIK


Rembulan ing wengi tansah hanyekseni
Endah paras manis esem lan guyumu
Ginambar ing batin tan bisa nglalekke
Yekti nimas ora ana liyane

Tatapan netramu nembus ing atiku
Agawe aku mung mikirne sliramu
Cahyaning rembulan kalah klawan esemmu
Amung nimas

Reff
Hawa ning jero barin pengin tansah sesandhing
Ya mung karo nimas, atiku mung kanggo nimas
Nadyan akeh pepalang, ngalangi dalan katresnan
Iku pancen dalan supaya tresna iki bakal kasembadan


FOLLOW INSTAGRAM

MAHA LAJU MUSIK- https://instagram.com/maha_laju_musik




...

MAHA PROJECT - https://instagram.com/maha_project_id




......