Guyonwaton - Kependem tresno ( Lirik )

Guyonwaton - Kependem tresno ( Lirik )

Duration: 00:04:39

Size: 4.3 Mb

Published: 6 September 2018

Listen: 14.576.715

Likes: 53.029


Guyonwaton - Kependem tresno ( Lirik )

Original song kependem tresno : https://www.youtube.com/watch?v=L0yruBP7A7E

Guyonwaton - Kependem tresno (Official Music Video ) :https://www.youtube.com/watch?v=IFjo3ERxfEo

Link DOWNLOAD lagu Mp3:
https://apk.miuiku.com/0Wtm6kO

http://durecorderpromote.do-global.com/item?u=2025015904&s=118&a=68a47188df07fe82&is_download=true&d_id=59192616

Cubo rungokno
Nyanyian iki
Nyeritakke tresno
Seng kependem ono neng dodo

Kudu kepiye
Aku mesti piye
Yen pancen dalane
Uripku iki kudu koyo ngene

Cubo rungokno
Nyanyian iki
Nyeritakke tresno
Seng kependem ono neng dodo

Kudu kepiye
Aku mesti piye
Yen pancen dalane
Uripku iki kudu koyo ngene

Senajan kowe
Wes karo liyane
Nanging tresnoku ro kowe
Ora iso tak lalekke

Ora bakal ilang tresnoku di nggo kowe
Wes tak tutup atiku di nggo liyane
Mergo kowe seng paleng tak tresnani
Senajan tresno iki mung kependem ning ati

Cubo rungokno
Nyanyian iki
Nyeritakke tresno
Seng kependem ono neng dodo

Kudu kepiye
Aku mesti piye
Yen pancen dalane
Uripku iki kudu koyo ngene

Senajan kowe
Wes karo liyane
Nanging tresnoku ro kowe
Ora iso tak lalekke

Ora bakal ilang tresnoku di nggo kowe
Wes tak tutup atiku di nggo liyane
Mergo kowe seng paleng tak tresnani
Senajan tresno iki mung kependem ning ati

Ora bakal ilang tresnoku di nggo kowe
Wes tak tutup atiku di nggo liyane
Mergo kowe seng paleng tak tresnani
Senajan tresno iki mung kependem ning ati

Senajan tresno iki
Mung kependem ning ati

Jangan lupa like, coment, request dan subscribe
Thanks For Watching, See You on Next Video :)