Mamnun - Angel 2 | Tombo Teko Loro Lungo (Official Music Video)

Mamnun - Angel 2 | Tombo Teko Loro Lungo (Official Music Video)

Duration: 00:04:23

Size: 4.05 Mb

Published: 23 Januari 2022

Listen: 5.999.519

Likes: 88.513


Mamnun - Angel 2 | Tombo Teko Loro Lungo (Official Music Video)

Mamnun - Angel 2 | Tombo Teko Loro Lungo (Official Music Video)
--------------------------------------------
Title : Angel 2 - Tombo Teko Loro Lungo
Artist : Mamnun
Songwriter : Iskandar Hanafi
---------------------------------------------
Lyric : ( Angel 2 )
Tapi bene
Yo wes opo jare
Lilo tak lilakne yen koe milih liane

Angel
Kahanane wes ra setel
Tak terus terusne
Aku tambah dedel duel

Ra mikir koe
Saiki wes tak losne
Silo madep manteb
Otw nglalekne koe

Mendem mletre asyik
Ben aku ra panik
Mergo kelingan kabeh kenangan
Wingi sek pacaran
Saiki wes dadi mantan

Mendem mletre asyik
Saiki wes ra panik
Loro neng dodo
Ora tak roso
Mergo mletre
Tombo teko loro lungo

Copyright © 2022 MAMNUN Official. All rights reserved.

#Music
#Angel2
#MamnunOfficial

Follow :
Instagram : https://www.instagram.com/mamnunnnnnn/

***
Yuk share link video ini di Facebook & Whatsapp kalian lur .. di era digital sawernya pakai subscribe dan klik lonceng, komentar yang banyak , dan share bagikan ke teman teman kalian .. matursuwun lur ..