LANGIT BUMI SAKSINE COVER BY : FDJ EMILY YOUNG FEAT. BAJOL NDANU|| #LIRIKKALIAN #TRENDING

LANGIT BUMI SAKSINE COVER BY : FDJ EMILY YOUNG FEAT. BAJOL NDANU|| #LIRIKKALIAN #TRENDING

Duration: 00:05:49

Size: 5.39 Mb

Published: 27 Mei 2022

Listen: 17

Likes: 1


LANGIT BUMI SAKSINE COVER BY : FDJ EMILY YOUNG FEAT. BAJOL NDANU|| #LIRIKKALIAN #TRENDING

Lirik FDJ Emily Young - Langit Bumi Saksine

Lirik "Langit Bumi Saksine" dari FDJ Emily Young ini dipublikasikan pada tanggal 24 Agustus 2018 (4 tahun yang lalu) dan diciptakan oleh Ilux.

Lirik Lagu Langit Bumi Saksine

seng biso sun pahami
riko tego medot taline asmoro
seng sanggup sun ngerteni
riko tego ninggalno ambi wong liyo

bengen riko ngomong dewek
bakal bareng selawase
nyatane kok gawe ngene
janji urip sampek mati
seng bakal biso ngelali

langit bumi iki dadi saksine
tuluse welas isun iki nong njro ati
isun seng ngiro bakal koyo gedigi
wong tuwek isun seng biso ngrestui

langit bumi iki dadi saksine
tuluse welas isun iki nong njro ati
masio saiki seng biso dadi siji
sun pastekno welas iki sampek mati

seng biso sun pahami
riko tego medot taline asmoro
seng sanggup sun ngerteni
riko tego ninggalno ambi wong liyo

bengen riko ngomong dewek bakal bareng selawase
nyatane kok gawe ngene
janji urip sampek mati, seng bakal biso ngelali

langit bumi iki dadi saksine, tuluse welas isun iki nong njro ati
isun seng ngiro bakal koyo gedigi, wong tuwek isun seng biso ngrestui
langit bumi iki dadi saksine, tuluse welas isun iki nong njro ati
masio saiki seng biso dadi siji, sun pastekno welas iki sampek mati