Alvi Ananta - NGELALI (Mung Gitar Iki Hang Dadi Saksi) | (Official Music Video)

Alvi Ananta - NGELALI (Mung Gitar Iki Hang Dadi Saksi) | (Official Music Video)

Duration: 00:05:24

Size: 5 Mb

Published: 24 Maret 2021

Listen: 1.244.007

Likes: 5.628


Alvi Ananta - NGELALI (Mung Gitar Iki Hang Dadi Saksi) | (Official Music Video)

Alvi Ananta - NGELALI (Mung Gitar Iki Hang Dadi Saksi) | (Official Music Video)

lagu terbaru Alvi Ananta 2021
Download & streaming "Ngelali" Di
Spotify =
Deezer =
Itunes =

Songwriter by Firman Pe'ok
Music Arranger by Agus GAE ARD
Mixing & Mastering by Agus GAE ARD
Editor video by Virano Creator All Team
Directed by Ard Management
℗ & © 2021 ARD MANAGEMENT

Lirik

Bengi iki isun ngengeti
Ngengeti riko hang wis ngelali
Sun pageri lan sun rumati
Dung wis mekar riko ngelali

Mung gitar iki hang dadi saksi
Urip bebarengan selawase
Ulan lan lintang nong nduwuran
Podo ngajaki gendingan

Tetesan banyu moto sun iki
Kadung sun ngenget - ngengeti
Duh gusti nopo ndiko nggawe urip isun gedigi

Isun wis sing percoyo
Ambi omongan riko
Bengen nyumbar suworo
Isun riko gawe loro
Isun wis sing percoyo


Contact our Management:
Tlp.Wa : 081237117507
Email: Ardyan.why20@gmail.com
ardmanagement2019@gmail.com

Enjoy & stay connected with us!
► Like us on Facebook: https://www.facebook.com/ardmanagement1/
► Follow us on Twitter:
► Follow us on Instagram: https://www.instagram.com/ard_management1/

► Google+ : https:
► Website : https:

#AlviAnanta #Ngelali #ARDManagement

========================================
Licensed to YouTube by IDE (Music)
This channel & Video optimized by IDE Optimization
License your music here: https://smarturl.id/idemusic
Optimize your video now: https://smarturl.id/optimize