Evie Tamala - Emut Heula (Official Music Video)

Evie Tamala - Emut Heula (Official Music Video)

Duration: 00:06:04

Size: 5.51 Mb

Published: 29 Mei 2015

Listen: 339.654

Likes: 1.092


Evie Tamala - Emut Heula (Official Music Video)

Selamat menonton video Evie Tamala - Emut Heula yaa!
Jangan lupa biar gak ketinggalan upload dari kita, ingat buat like, comment, subscribe & share!

=====================================
Lirik Lagu :
Éstu sanés maksad abdi
Nampik pangeursa salira
Duh henteu aya maksad
Ngalalangkungan
Mugi ulah leupat sangki
Tangtos salira uninga
Boh bilih abdi
Janteun pameungan
=====
Ka asih lilir teu mungkir
Katresna teu wasa nilar
Éstu abdi nyanggakeun
Sabalakana
Nanging sok sanaos kitu
Mugi ulah janteun bendu
Langkung saé mah
Di émut heula

↗☆♻↔⛔↔♻☆↖
Sok Ah Ngigeul Heula Hee..
↘☆♻↔⛔↔♻☆↙

Émut heula
Ku salira
Mungguh abdi
Batan sakieu buktosna
=====
Émut heula
Ku salira
Abdi rémpan sok inggis
Janteun mamala
Émut heula
Mangga geura émut heula
Bilih hanjakal
Dina akhirna

Tangtos isin mah kanteunan
Rumaos diri mihéman
Naha atuh da bongan
Urang pateupang
Rumaos abdi tibelat
Da mungguh kapiduriat
Nanging teu luput
Tina saleumpang

↗☆♻↔❄↔♻☆↖
Ngaso Heula Sakeudap Nya☕☕
↘☆♻↔❄↔♻☆↙

Émut heula
Ku salira
Mungguh abdi
Batan sakieu buktosna
=====
Émut heula
Ku salira
Abdi rémpan sok inggis
Janteun mamala
Émut heula
Mangga geura émut heula
Bilih hanjakal
Dina akhirna

Tangtos isin mah kanteunan
Rumaos diri mihéman
Naha atuh da bongan
Urang pateupang
Rumaos abdi tibelat
Da mungguh kapiduriat
Nanging teu luput
Tina saleumpang
Rumaos abdi tibelat
Da mungguh kapiduriat
Nanging teu luput
Tina saleumpang
=====================================


Follow GP Records:
Instagram: https://www.instagram.com/gp_records/
Twitter : https://twitter.com/GP_Record?s=09
Facebook : https://www.facebook.com/grahaprima.Records
google + : https://plus.google.com/+GPRecords
Website : www.gprecords.co.id
Subscribe GP Records channel: https://www.youtube.com/channel/UC-_27bO3xlwJrnq5TvRnd6Q?sub_confirmation=1
Link Dailymotion GP Records: http://www.dailymotion.com/grahaprimarecord
Link vidio.com GP Records : https://www.vidio.com/@gprecords
#GPRecords