REMBULAN - IPA HADI || SIHO (LIVE ACOUSTIC COVER)

REMBULAN - IPA HADI || SIHO (LIVE ACOUSTIC COVER)

Duration: 00:03:50

Size: 3.54 Mb

Published: 25 Januari 2020

Listen: 617.529

Likes: 0


REMBULAN - IPA HADI || SIHO (LIVE ACOUSTIC COVER)

REMBULAN - IPA HADI || SIHO (LIVE ACOUSTIC COVER)
REMBULAN - IPA HADI || SIHO (LIVE ACOUSTIC COVER)
REMBULAN - IPA HADI || SIHO (LIVE ACOUSTIC COVER)

Link lagu Original https://youtu.be/Gm_gZKWLxMQ
REMBULAN Ciptaan Ipa Hadi sasono

Dengerin juga
Single Original Perdana Siho "NELONGSO"
Link nya : https://youtu.be/Tb4jpKBOvfw

Single Original Kedua Siho "TRESNO SEJATIKU"
Link nya : https://youtu.be/5b97sPlS_3M

Selamat nyanyi sesarengan Siho :)

Lirik
Rembulan ing wengi tansah anyekseni
Endah paras manis esem lan guyumu
Ginambar ing batin tan bisa nglalekke
Yekti nimas ora ana liyane

Tatapan netramu nembus ing atiku
Agawe aku mung mikirne sliramu
Cahyaning rembulan kalah klawan esemmu
Amung nimas

Reff
Hawa ning jero barin pengin tansah sesandhing
Ya mung karo nimas, atiku mung kanggo nimas
Nadyan akeh pepalang, ngalangi dalan katresnan
Iku pancen dalan supaya tresna iki bakal kasembadan


Ojo lali follow IG Siho Live Acoustic

dan AryaMusikProduction
https://www.instagram.com/aryamusikpr...

Team Produksi :
Arya Yudistira
Zispandio Ismail
Hesturoks

For Bussines :
08562551006 (YUDIS)

Subscribe, Like, Comment dan Share yaaa
supoyo mas Siho soyo sregep cover lagu - lagu sik penjenengan remen :)
Matur nuwun sampun mirsani.

#Siholiveacoustic #cover #REMBULANCOVER #IPAHADI