Niken Salindry ft Ageng Music - Teteg Ati (Official Live Music)

Niken Salindry ft Ageng Music - Teteg Ati (Official Live Music)

Duration: 00:05:50

Size: 5.4 Mb

Published: 24 Januari 2023

Listen: 125.681

Likes: 0


Niken Salindry ft Ageng Music - Teteg Ati (Official Live Music)

Official Live Music : Niken Salindry ft Ageng Music - Teteg Ati
Subscribe Global Musik Era Digital
http://smarturl.it/SubscribeGlobalMusik

Special Thanks To :
Artist : Niken Salindry ft Ageng Music
Songwriter : Ilham Putratama & Febry Arya

Lyrics (Teteg Ati)

ning pungkasan srengenge sore iki
atiku iseh roso sumpek
nanging sempet mikerke sliramu
sing tak tresnani

ning pungkasan rembulan wengi iki
atiku iseh milih berjuang bertahan
korban ati perasaan kanggo sliramu

koco iki dadi seksi pedihe atiku
kowe gawe ati sing tak jogo dadi gelo
bola bali kowe sing salah
nanging aku sing disalahke e

mas perlu dingerteni
Teteg ke atiku wis koyo ibumu
ora tau nggersulo ngadepi polahmu
sing nggawe atiku atiku tatu

ning pungkasan srengenge sore iki
atiku iseh roso sumpek
nanging sempet mikerke sliramu
sing tak tresnani

koco iki dadi seksi pedihe atiku
kowe gawe ati sing tak jogo dadi gelo
bola bali kowe sing salah

nanging aku sing disalahke eii
wis rapopo aku sing disalahno
tapi elingo cen aku sing lilo
dadi payung naliko udane teko
mas perlu dingerteni

tetegke atiku wis koyo ibumu
ora tau nggersulo ngadepi polahmu
sing nggawe atiku atiku tatu
senajan kowe mung nyepelekke
nanging ati iki tetep tak kuatke
sumpah ati iki

setiyoku mung kanggo kowe
selawase bebarengan karo kowe
selawase ora bakal tak liyakke
selawase tetept eteg atine

Artist Based Playlist Right Here :
Nazia Marwiana : https://smarturl.it/NaziaPlaylist
Mira Putri : https://smarturl.it/PlaylistMiraPutri
Arlida Putri http://smarturl.it/ArlidaPGlobalMusik
Lala Widy https://smarturl.it/PlaylistLalaWidy
Brodin https://smarturl.it/PlaylistBrodin
Icha Kiswara https://bit.ly/PlaylistIchaKiswara
Duo Ageng https://smarturl.it/PlaylistDuoAgeng
Woro Widowati : https://smarturl.it/PlaylistWoroWidowati
Fira Azahra : https://smarturl.it/playlistFiraAzara
Tagor Pangaribuan : http://smarturl.it/TagorPGlobalMusik
Vita Alvia : https://smarturl.it/PlaylistVitaAlviaa
Syahiba Saufa : http://smarturl.it/PlaylistSyahiba
Jihan Audy : http://smarturl.it/JihanAudyGlobalMusik
Anisa Rahma : https://smarturl.it/PlaylistAnisaRahma
Yeni Inka : https://smarturl.it/PlaylistYeniInka
Didi Kempot : http://smarturl.it/DidiKGlobalMusik
Rena Movies : https://smarturl.it/PlaylistRenaKDI
Ageng Music: https://smarturl.it/PlaylistAgengMusic

Info Global Musik Era Digital :
Twitter: http://smarturl.it/GlobalMusikTwitter
Instagram: http://smarturl.it/GlobalMusikInstagram
Facebook: http://smarturl.it/GlobalMusikFacebook
TIKTOK : https://smarturl.it/TikTokGlobalMusik
Website: http://www.globalmusik.co.id

PT. Global Musik Era Digital disingkat Global Musik didirikan sejak tahun 2008. Global Musik merupakan pengembang "Music Industry Publishing Artist Management Content Provider" dan mitra kerja Telkom, Produser, Musisi, Artis & Kreator Era Digital.

PT. GLOBAL MUSIK ERA DIGITAL
Email : info@globalmusik.co.id

Copyright © 2023 Global Musik. All rights reserved.
#TetegAti #NikenSalindry #GlobalMusik #AgengMusic