Roso Atiku - Yeni Inka (Official Music Yi Production) Esem lan guyumu gawe bungah atiku

Roso Atiku - Yeni Inka (Official Music Yi Production) Esem lan guyumu gawe bungah atiku

Duration: 00:07:19

Size: 6.77 Mb

Published: 9 November 2021

Listen: 2.878.172

Likes: 17.383


Roso Atiku - Yeni Inka (Official Music Yi Production) Esem lan guyumu gawe bungah atiku

Yeni Inka - Roso Atiku (Official Music Video Yi Production) Esem lan guyumu gawe bungah atiku, aku rabakal ninggalke kowe, mergo tresnaku ro kowe selawase.

Title : Roso Atiku
Artist : Yeni Inka
Songwriter : Rindra Putra
Mixing Mastering : Bayu Onyonk @bayu_onyonk
Sound Audio : Dhehan Audio @dhehan_audio_official
Produksi : YI Production @yi_production_official

OM. DeGendon Pimpinan Nopi501

Kendang : Nopi501 @nophie_a501
Tamborin : Saridin @saridin_adella
Melody : Denan @adnangresik6
Rhythm : Sarmo @sarmo.Sarmo.56863
Bass : Eko Kodok @mz_excho
Suling : Santoso @santcak_212
Keyboard 1 : Fudin @fudin_nourrack
Keyboard 2 : Fajar @fajar_ahmad.78

Executive Producer : Bayu Onyonk @bayu_onyonk

LIRIK :

Elingo gek semono
Aku ngucapake tresno
Ora nyongko, ora ngiro
Kowe nompo roso kulo

Saiki bebarengan
Ngadepi kabeh pacoban
Amung kowe, ra liyane
Sing tak jogo selawase

Takkan pernah terganti
Roso atiku iki

Matur suwun wis ngancani aku
Esem lan guyumu gawe bungah atiku
Mung siji pesenku nggo awakmu
Tulung ojo ninggalke aku

Aku rabakal ninggalke kowe
Mergo tresnaku ro kowe selawase
Tak jaluk kowe ojo sumelang
Tresnoku ora bakal ilang

Saiki bebarengan ngadepi kabeh pacoban
Amung kowe, ra liyane, sing tak jogo selawase
Takkan pernah terganti roso atiku iki

Matur suwun wis ngancani aku
Esem lan guyumu gawe bungah atiku
Mung siji pesenku nggo awakmu
Tulung ojo ninggalke aku

Aku rabakal ninggalke kowe
Mergo tresnaku ro kowe selawase
Tak jaluk kowe ojo sumelang
Tresnoku ora bakal ilang

Matur suwun wis ngancani aku
Esem lan guyumu gawe bungah atiku
Mung siji pesenku nggo awakmu
Tulung ojo ninggalke aku

Aku rabakal ninggalke kowe
Mergo tresnaku ro kowe selawase
Tak jaluk kowe ojo sumelang
Tresnoku ora bakal ilang
Tresnoku ora bakal ilang

TERIMAKASIH

- ALLAH
- KELUARGA
- TEMAN
- YILO.ID, PASUKAN AMBYAR AMC & SNP (SALAM SEDULURAN SELAWASE CINTA DAMAI)
- DAN SEMUA CREW
____________________________________________________________________
#YeniInka
#RosoAtiku
#YILOID
#YeniInkaProduction
#YIProduction

Dukung Setiap Karya Kami
Support & Dukungan Kalian Luar biasa....

CONTACT PERSON ( ADMIN) : 08122887781 (CRIS)
-----------------------------------------------------------------------
#YENIINKA
#YIPRODUCTION

Stay juga di Instagram:

YENI INKA :
https://www.instagram.com/yeniinka/?h...


JOIN GRUP:
OFFICIAL YI.PRODUCTION :
https://www.pixwox.com/profile/yi_production_official/

YILO.ID OFFICIAL
https://www.instagram.com/yilo_official/


Copyright @2021
YI. PRODUCTION
#Cepu, ID 58315
========================================
Licensed to YouTube by IDE (Music)
This channel & Video optimized by IDE Optimization
License your music here: https://smarturl.id/idemusic
Optimize your video now: https://smarturl.id/optimize