Kependem Tresno - Nella Kharisma ( Official Music Video ANEKA SAFARI )

Kependem Tresno - Nella Kharisma ( Official Music Video ANEKA SAFARI )

Duration: 00:05:43

Size: 5.28 Mb

Published: 18 Desember 2018

Listen: 993.952

Likes: 7.326


Kependem Tresno - Nella Kharisma ( Official Music Video ANEKA SAFARI )

Yang Terbaru !! Reggae Dut Bahasa Inggris !! Welcome To My Paradise https://www.youtube.com/watch?v=RmYlaH4Xxj4

Share ke Status Whatsapp dan Facebook kalian yukkk ..
Biar mimin makin semangat uploadnya .. hehehe mamacihhhh gaeesss ..
--~--
Title: Kependem Tresno
Artist: Nella Kharisma
Album: Radio Hits "Karna Su Sayang - Memori Berkasih"
Download Aplikasi Aneka Safari Digital di http://bit.ly/2I9DNep

***
Lirik :
Cubo rungokno nyanyian iki
Nyeritakne tresno seng kependem ono neng dodo
Kudu kepiye, aku mesti piye
Yen pancen dalane uripku iki kudu koyo ngene

Cubo rungokno nyanyian iki
Nyeritakne tresno seng kependem ono neng dodo
Kudu kepiye, aku mesti piye
Yen pancen dalane uripku iki kudu koyo ngene

Senajan kowe wes karo liyane
Nanging tresnoku ro kowe ora iso tak lalekke

Ora bakal ilang tresnoku dinggo kowe
Wes tak tutup atiku dinggo liyane
Mergo kowe seng paling tak tresnani
Senajan tresno iki mung kependem ning ati

Available download & streaming on:
iTunes: https://apple.co/2Aa5dOu
Spotify: https://spoti.fi/2rRva0Z
Deezer: http://bit.ly/2T5SNOY

Buy on Amazon: https://amzn.to/2rRa2I2

Other Popular Video From Our Artist :
Nella Kharisma | http://bit.ly/NellaPlayASR
Jihan Audy | http://bit.ly/JihanAudyPlayASR
Vita Alvia | http://bit.ly/VitaAlviaPlayASR
Denik Armila | http://bit.ly/DenikArmilaPlayASR
Via Vallen | http://bit.ly/ViaVallenPlayASR
Syahiba Saufa | http://bit.ly/SyahibaPlayASR
Lutfiana Dewi | http://bit.ly/LutfianaDewiPlayASR
Nanda Feraro | http://bit.ly/NandaFeraroPlayASR
Mahesa | http://bit.ly/MahesaPlayASR
Mala Agatha | http://bit.ly/MalaAgathaPlayASR

Ikuti Seleksi Artis Nasional ANEKA SAFARI dengan cara upload video kamu di Youtube dan Instagram jangan lupa sertakan mention @safarirecords dan hashtag #AnekaSafariRecords


***
Connect with us:
Facebook : https://www.facebook.com/anekasafarirecords
Twitter : https://twitter.com/SafariRecordsID
Instagram : https://www.instagram.com/safarirecords/

Contact :
Tlp. : +6282333038023 ( Admin )
Email : info@anekasafari.com
Official Website : https://www.anekasafari.com/

Copyright © 2018 Aneka Safari Records. All rights reserved.

#NELLAKHARISMA
#KEPENDEMTRESNO
#AnekaSafariRecords