Ora bakal ilang tresnoku dinggo kowe

Ora bakal ilang tresnoku dinggo kowe

Duration: 00:00:30

Size: 476.22 Kb

Published: 24 Oktober 2018

Listen: 1.426

Likes: 14


Ora bakal ilang tresnoku dinggo kowe

Ora bakal ilang tresno ku dinggo koe wes tak tutup ati ku dinggo liyane mergo koe sing paling tak tresnani