SALAM TRESNO KOPLO ( Cover ) VIRAL TERBARU !!!

SALAM TRESNO KOPLO ( Cover ) VIRAL TERBARU !!!

Duration: 00:04:54

Size: 4.53 Mb

Published: 15 November 2020

Listen: 1.740.702

Likes: 9.673


SALAM TRESNO KOPLO ( Cover ) VIRAL TERBARU !!!

Loro Ati Official - Salam Tresno
Cipt. : Justin liee : https://www.instagram.com/justin.liee/
Original Version :
https://www.youtube.com/watch?v=bFfyYHJwlMU

---------------------------------------------------------------
Cover Koplo from Indonesia ( Koplo Ind )
Kendang : Engki Budi
https://www.instagram.com/engkibudi/
Keyboard: Egi Budi
https://www.instagram.com/egibudi/
Vocal : Anisa Regita
https://www.instagram.com/nisaregitaaa_/

Lirik Salam Tresno :

Sumilir Angin Wengi kang tumetes
Annambaih kangen ku sangsoyo gedi
Titipen Rindu Iki sangsoyo akeh
Amung biso dedungo angenku nggo kowe


Slirahmu siji Tresnoku Yo mung siji
Tak simpen lan tak jogo tekaning pati
Panyuwunku kanggo Riko njogo tresno nisun
Sayang... Aku tulus Tresno slirahmu... Huuu

Reff :

Tresno Ra bakal ilyang
Kangen sangsoyo mbekas
Tembang rindu kanggo riko
Janji suci tekaning pati

Salam Tresno di jogo
Snadyan adoh panggonanmu
Sumpah tulus kanggo riko
Salam rindu neng slirahmu

Silahkan Like dan Subscribe!!! karena Like dan Subscribe itu GRATIS!
jangan lupa tinggalkan komentar yang dapat membangun Channel kita!
terimakasih.

TRESNO RA BAKAL ILANG KANGEN SANSOYO BEKAS VIRAL TIKTOK !!!
TRESNO RA BAKAL ILANG KANGEN SANSOYO BEKAS VIRAL TIKTOK !!!
TRESNO RA BAKAL ILANG KANGEN SANSOYO BEKAS VIRAL TIKTOK !!!
TRESNO RA BAKAL ILANG KANGEN SANSOYO BEKAS HAPPY ASMARA !!!
TRESNO RA BAKAL ILANG KANGEN SANSOYO BEKAS HAPPY ASMARA !!!
TRESNO RA BAKAL ILANG KANGEN SANSOYO BEKAS ESA RISTI !!!
KOPLO TERBARU VIRAL TIKTOK 2020 !!!

#SalamTresno #KoploInd