LANGIT BUMI SAKSINE cover kentrung - Blr

LANGIT BUMI SAKSINE cover kentrung - Blr

Duration: 00:05:50

Size: 5.4 Mb

Published: 27 Maret 2019

Listen: 8.974

Likes: 119


LANGIT BUMI SAKSINE cover kentrung - Blr

Langit Bumi Saksine kentrung
Andrean boler

Jangan lupa like komen dan subscrib lur :)

Cord Langit Bumi Saksine
Intro : Am ~ Dm Am ~
C ~ Am ~ C Em Am ~
Am Dm
Sing biso sun pahami
G C
Riko tego medot taline asmoro
Am Dm
Sing sanggup sun ngerteni
G C
Riko tego ninggalno ambi wong liyo
F Dm
~ Bengen riko ngomong dewek
E
bakal bareng selawase
E
Nyatane kok nggawe ngene
F Dm
~ Janji urip sampek mati
E
Sing bakal biso ngelali ~

Reff :
Am Dm
Langit bumi iki dadi saksine
G C
Welas isun nyang riko sing ono ujunge
F Dm
Isun sing ngiro bakal koyo gedigi
E Am
Wong tuwek isun sing biso ngrestui ~
E Am Dm
Langit bumi iki dadi saksine
G C
Tuluse welas isun iki nong njero ati
F Dm
Masio saiki sing biso dadi siji
E Am
Sun pastekno welas iki sampek mati ~


#LangitBumiSaksineKentrung
#KentrungSenar3 #LangitBumiSaksine