Nitip Angin Kangen - Genoskun (Official)

Nitip Angin Kangen - Genoskun (Official)

Duration: 00:04:51

Size: 4.49 Mb

Published: 27 Juni 2019

Listen: 13.112.083

Likes: 0


Nitip Angin Kangen - Genoskun (Official)

Nitip Angin Kangen - Genoskun (official)

‚Ź¨Terus Support Channel Ini Ya!
Subscribe,Like, Kome, dan Share
........
ūüé∂Lirik Lagu Nitip Angin Kangen :

Lintang seng ono neng wengi 
Gawe kangen ati
Ati seng tansah nandang kasmaran iki
Endah e esemmu. gawe bungahe atiku
Mung sliramu pepuja neng atiku

Ati seng tansah nandang kasmaran iki
Endah e esemmu. gawe bungahe atiku
Mung sliramu pepuja neng atiku

Neng awan katon netromu ing saben wengiku
Wiroso ing semilire angin dalu
Sliramu doh nimas, seng dadi memani ing kalbu
mung sliramu seng ono neng atiku
Aku tresno sliramu.

Neng angin tak titipne
Roso kangen marang sliramu
Nadyan batin pengen ketemu
Amung biso nyawang fotomu

Abote mendem kangen
Kangen seng neng jero dodoku
Gedino roso tresno iki
Amung tak simpen neng jero ati

Lintang seng ono neng wengi 
Gawe kangen ati
Ati seng tansah nandang kasmaran iki
Endah e esemmu. gawe bungahe atiku
Mung sliramu pepuja neng atiku

Ati seng tansah nandang kasmaran iki
Endah e esemmu. gawe bungahe atiku
Mung sliramu pepuja neng atiku

Neng awan katon netromu ing saben wengiku
Wiroso ing semilire angin dalu
Sliramu doh nimas, seng dadi memani ing kalbu
mung sliramu seng ono neng atiku
Aku tresno sliramu.

Neng angin tak titipne
Roso kangen marang sliramu
Nadyan batin pengen ketemu
Amung biso nyawang fotomu

Abote mendem kangen
Kangen seng neng jero dodoku
Gedino roso tresno iki
Amung tak simpen neng jero ati
......
Thank's For WatchingūüėČ