Damara De - Rasah Dadi Pelangi ft Vip Music (Official Live Music)

Damara De - Rasah Dadi Pelangi ft Vip Music (Official Live Music)

Duration: 00:04:27

Size: 4.12 Mb

Published: 26 Juli 2022

Listen: 5.978.153

Likes: 52.755


Damara De - Rasah Dadi Pelangi ft Vip Music (Official Live Music)

Title : Rasah Dadi Pelangi
Cipt : Yonanda Frisna Damara (NDX)

Artist : Damara DE
Executive Producer: Vicky Prasetyo
Producer: Vicky Prasetyo

Mixing & Mastering: Dheden Mahdyan
Vidio Production: Vip Visual
Cameramen: Fendi, Fauna Nisida, Oryngoke,Adji Santoso
Editor: Adji Santoso

Musisi
Gitar Akustik: Dheden Mahdyan
Keyboard: Agung Jondil
Dram: Rakka
Gitar: Crisnando
Cuk: Mojo Ganteng
Kendang: Dheby Rezza
Bass: Debyo
Biola: Pandu

Team Work VIP MUSIC

Lighting: Eko Propertis
Sound: ZR pro ( Alamsyah & Abdul )
Direct: Vicky Prasetyo
Crew Stage: Yossi Graha , Syaiful Bachtiar, Faizin Lawuk , Adji Santoso ,Alamsyah
LO: Ryan
Admin: Visa

Lyric♫ Rasah Dadi Pelangi

Rasah dadi pelangi dinggo matane dek'e
Cukup pisan wingi kowe hiasi atine
Tetepo pringas-pringis senajan mumet ndase
Bahagia ora kudu tentang cinta wae

Kowe susah, mesti ono konco ning sandingmu
Curhato, nangiso, diloske wae atimu
Ketika semua masalahmu terasa abot
Lepas dan ikhlaskan, jalan terbaik hanya pedot

Ngel, angel, angel, dikandani pancen angel
Njak ngono kuwi nek wis kadung tresno tetep ngeyel
Hatimu terbutakan oleh cinta palsunya
Rela rekasa, yang penting dia tetap bahagia

Rasah mencintai, menyayangi wong sing picek
Perjuanganmu ra tau dianggep dadi nyesek
Dia hanya bercanda, harusnya kau tertawa
Bukannya jatuh cinta, akhirnya kau terluka

Rasah dadi pelangi dinggo matane dek'e
Cukup pisan wingi kowe hiasi atine
Tetepo pringas-pringis senajan mumet ndase
Bahagia ora kudu tentang cinta wae

Kowe susah, mesti ono konco ning sandingmu
Curhato, nangiso, diloske wae atimu
Ketika semua masalahmu terasa abot
Lepas dan ikhlaskan, jalan terbaik hanya pedot

Suatu saat kowe bakal dadi ngerti
Koncomu ra pernah ngapusi nek kowe dilarani
Sakjane ora trimo kowe digawe loro
Saranku, diloske wae, OTW golek liyo

Mbok uwis stop leh getuni kabeh iki
Teko tenang, koncomu ra bakal neng endi-endi
Janji bakal ngancani, tekane kowe mari
Anggep wae mung mimpi, sesok ra dibaleni

Rasah dadi pelangi dinggo matane dek'e (pelangi nggo dek'e)
Cukup pisan wingi kowe hiasi atine (hiasi atine)
Tetepo pringas-pringis senajan mumet ndase
Bahagia ora kudu tentang cinta wae

Kowe susah, mesti ono konco ning sandingmu (konco ning sandingmu)
Curhato, nangiso, diloske wae atimu
Ketika semua masalahmu terasa abot
Lepas dan ikhlaskan, jalan terbaik hanya pedot

Rasah dadi pelangi dinggo matane dek'e (pelangi nggo dek'e)
Cukup pisan wingi kowe hiasi atine (hiasi atine)
Tetepo pringas-pringis senajan mumet ndase
Bahagia ora kudu tentang cinta wae

Kowe susah, mesti ono konco ning sandingmu (konco ning sandingmu)
Curhato, nangiso, diloske wae atimu
Ketika semua masalahmu terasa abot
Lepas dan ikhlaskan, jalan terbaik hanya pedot

#vipmusic
#damarade
#rasahdadipelangi
#livemusic
#yogyakarta

========================================
Licensed to YouTube by IDE (Music)
This channel & Video optimized by IDE Optimization
License your music here: https://smarturl.id/idemusic
Optimize your video now: https://smarturl.id/optimize