Denny Caknan - Tanpo Tresnamu (Official Music Video)

Denny Caknan - Tanpo Tresnamu (Official Music Video)

Duration: 00:04:41

Size: 4.34 Mb

Published: 8 November 2019

Listen: 44.706.083

Likes: 301.738


Denny Caknan - Tanpo Tresnamu (Official Music Video)

Trimakasih Dan alhamdulilah telah rilis single terbaru DENNY CAKNAN " Tanpo Tresnamu .

Recording n mixing : DUTA GRAMEDIA
Singing : DENNY CAKNAN
Song writer : ARY SETYO WIDODO

Dengar di YouTube Music :
https://music.youtube.com/watch?v=-3M32Q0Jw8E&feature=share

follow instagram : https://www.instagram.com/denny_caknan/

Lirik
Biyen seneng bareng
Karo kowe
Biyen susah tetep
Karo kowe
Sa iki wes bedo
Kowe ro wong liyo
Ngambyarno ngimpiku
Nyanding sliramu

Opo kudu pasrah kahanane
Kudu nrimo karo putusane
Sak tenane ati iki ora lilo
Yen nyawang sliramu nyanding
Wong liyo

Reff:

Segampang kuwi caramu
Ngapusi roso atimu
Sak iki aku dewe neng kene
Ming sepi tanpo tresnamu

Opo kudu pasrah kahanane
Kudu nrimo karo putusane
Sak tenane ati iki ora lilo
Yen nyawang sliramu nyanding
Wong liyo

Reff:

Segampang kuwi caramu
Ngapusi roso atimu
Sak iki aku dewe neng kene
Ming sepi tanpo tresnamu

Kepiye maneh caraku
Nglalekno esem guyumu
Sak iki aku dewe neng kene
Ming sepi tanpo tresnamu

Sak iki aku dewe neng kene
Ming sepi tanpo tresnamu
Ming sepi tanpo tresnamu

#TanpoTresnamu #DennyCaknan

.
TX to :

IKHSAN WORRY ( CLIP )
DIKA ( SEXO )
RONAL ( UKULELE )
dan seluruh team yang terlibat ..

..
lokasi :
- waduk pondok ngawi,
- cafe MODUS

SELAMAT MENIKMATI ...
@Denny_caknan

========================================
Licensed to YouTube by IDE (Music)
This channel & Video optimized by IDE Optimization
License your music here: https://smarturl.id/idemusic
Optimize your video now: https://smarturl.id/optimize