DJ SALAM TRESNO TRESNO RA BAKAL ILANG Slow Beat Terbaru DJ TANI Remix

DJ SALAM TRESNO TRESNO RA BAKAL ILANG Slow Beat Terbaru DJ TANI Remix

Duration: 00:05:05

Size: 4.7 Mb

Published: 13 November 2020

Listen: 2.487.153

Likes: 19.185


DJ SALAM TRESNO TRESNO RA BAKAL ILANG Slow Beat Terbaru DJ TANI Remix

TERIMA KASIH SUDAH KLIK VIDEO INI''''

DJ SALAM TRESNO TRESNO RA BAKAL ILANG REMIX SLOW BEAT TERBARU 2020 DJ TANI

judull :Salam Tresno
Vocal : safira inema
Songwriter : Justin liee
https://youtu.be/bFfyYHJwlMU

SUPPORT MY CHANEL :
DJ TANI https://www.youtube.com/channel/UCl6XwQs4RNOprQYwaCGVVyw

LIRIK LAGUNE :

Annambaih kangen ku sangsoyo gedi

Titipen rindu iki sangsoyo akeh

Amung biso dedungo angenku nggo kowe


Slirahmu siji tresnoku yo mung siji

Tak simpen lan tak jogo tekaning pati

Panyuwunku kanggo riko njogo tresno nisun

Sayang... Aku tulus tresno slirahmu... Huuu


Tresno ra bakal ilang

Kangen sangsoyo mbekas

Tembang rindu kanggo riko

Janji suci tekaning pati


Salam tresno di jogo

Snadyan adoh panggonanmu

Sumpah tulus kanggo riko

Salam rindu neng slirahmu

SUBSCRIBE LIKE COMMENT SHARE

#DJSALAMTRESNO#DJTRESNORABAKALILANG