Langit Bumi Saksine - Vita Alvia feat. Ilux ( Official Music Video ANEKA SAFARI )

Langit Bumi Saksine - Vita Alvia feat. Ilux ( Official Music Video ANEKA SAFARI )

Duration: 00:05:47

Size: 5.26 Mb

Published: 8 Juni 2018

Listen: 1.328.410

Likes: 5.513


Langit Bumi Saksine - Vita Alvia feat. Ilux ( Official Music Video ANEKA SAFARI )

Mau Lihat FAREL PRAYOGA JOGED loss tenann ,, KLIK LINK dan tonton video berikut ini SAMPAI SELESAI ..
Coromu Ninggal Aku : https://www.youtube.com/watch?v=KyIq5xw5wZQ
Jangan Lupa Subscribe Ya .. --~--
--~--
Title: Langit Bumi Saksine
Artist: Vita Alvia ft Ilux
Album: Best Vita Alvia "Perih"
Donwload Aplikasi Aneka Safari Digital di http://bit.ly/2I9DNep

Subscribe to Aneka Safari Records https://goo.gl/pAQUML
***
Lirik :
seng biso sun pahami
riko tego medot taline asmoro
seng sanggup sun ngerteni
riko tego ninggalno ambi wong liyo

bengen riko ngomong dewek
bakal bareng selawase
nyatane kok gawe ngene
janji urip sampek mati
seng bakal biso ngelali

langit bumi iki dadi saksine
welas isun nyang riko seng ono ujunge
isun seng ngiro bakal koyo gedigi
wong tuwek isun seng biso ngrestui

langit bumi iki dadi saksine
tuluse welas isun iki nong njro ati
masio saiki seng biso dadi siji
sun pastekno welas iki sampek mati

seng biso sun pahami
riko tego medot taline asmoro
seng sanggup sun ngerteni
riko tego ninggalno ambi wong liyo

bengen riko ngomong dewek bakal bareng selawase
nyatane kok gawe ngene
janji urip sampek mati, seng bakal biso ngelali

langit bumi iki dadi saksine, welas isun nyang riko seng ono ujunge
isun seng ngiro bakal koyo gedigi, wong tuwek isun seng biso ngrestui
langit bumi iki dadi saksine, tuluse welas isun iki nong njro ati
masio saiki seng biso dadi siji, sun pastekno welas iki sampek mati

***
Available download & streaming on:
iTunes: comingsoon
Spotify: comingsoon
Deezer: comingsoon

Buy on Amazon: comingsoon

Other Popular Video From Our Artist :
Nella Kharisma | http://bit.ly/NellaPlayASR
Jihan Audy | http://bit.ly/JihanAudyPlayASR
Vita Alvia | http://bit.ly/VitaAlviaPlayASR
Denik Armila | http://bit.ly/DenikArmilaPlayASR
Via Vallen | http://bit.ly/ViaVallenPlayASR
Syahiba Saufa | http://bit.ly/SyahibaPlayASR
Lutfiana Dewi | http://bit.ly/LutfianaDewiPlayASR
Nanda Feraro | http://bit.ly/NandaFeraroPlayASR
Mahesa | http://bit.ly/MahesaPlayASR
Mala Agatha | http://bit.ly/MalaAgathaPlayASR

Ikuti Seleksi Artis Nasional ANEKA SAFARI dengan cara upload video kamu di Youtube dan Instagram jangan lupa sertakan mention @safarirecords dan hashtag #AnekaSafariRecords


Connect with us:
Facebook : https://www.facebook.com/anekasafarirecords
Twitter : https://twitter.com/SafariRecordsID
Instagram : https://www.instagram.com/safarirecords/

Contact :
Tlp. : +6282333038023 ( Admin )
Email : info@anekasafari.com
Official Website : https://www.anekasafari.com/


Copyright © 2018 Aneka Safari Records. All rights reserved.

#Vitaalvia
#IluxID
#Music
#Anekasafarirecords