Nella Kharisma Feat Ilux Id - Kangen (Official Music Video)

Nella Kharisma Feat Ilux Id - Kangen  (Official Music Video)

Duration: 00:05:11

Size: 4.79 Mb

Published: 6 Desember 2018

Listen: 2.729.580

Likes: 0


Nella Kharisma Feat Ilux Id - Kangen (Official Music Video)

Nella Kharisma Feat Ilux Id - Kangen (Official Music Video)
------------------------------------------------------------
Artis : Nella Kharisma Feat Ilux Id
Judul : Kangen
Ciptaan : Ilux Id
------------------------------------------------------------
Lirik Lagu Kangen :
Sayang aku iki kangen karo kowe
Wes telung tahun aku mbok tinggalne
Sesek rasane ati ditinggal sang kekasih
Merana ku hidup sendiri

Wes suwi ku ngenteni bareng roasi bumi
Awan bengi ku dungo ngarep kowe teko
Nganti nangis getih putih kowe tetep ora muleh
Ra eling janjine

Sayang aku iki kangen karo kowe
Wes telung tahun aku mbok tinggalne
Sesek rasane ati ditinggal sang kekasih
Merana ku hidup sendiri

Sepurane ra ngabari aku iki isek nguli
Golek rejeki gawe ngajak kowe rabi
Ojo mikir aku lali sak tenane tresno iki
Mung kanggo kowe sampek tekane pati

Bendino ku wiritan nganti diwedeni setan
Bendino jumuk wudu berdoa nganti khusuk
Semua itu ku lakukan hanya untuk kamu sayang
Ngarep kamu pulang

Sayang aku iki kangen karo kowe
Wes telung tahun aku mbok tinggalne
Sesek rasane ati ditinggal sang kekasih
Merana ku hidup sendiri

Sepurane ra ngabari aku iki isek nguli
Golek rejeki gawe ngajak kowe rabi
Ojo mikir aku lali sak tenane tresno iki
Mung kanggo kowe sampek tekane pati

Sayang aku iki kangen karo kowe
Wes telung tahun aku mbok tinggalne
Sesek rasane ati ditinggal sang kekasih
Merana ku hidup sendiri

Sepurane ra ngabari aku iki isek nguli
Golek rejeki gawe ngajak kowe rabi
Ojo mikir aku lali sak tenane tresno iki
Mung kanggo kowe sampek tekane pati

Ojo mikir aku lali sak tenane tresno iki
Mung kanggo kowe sampek tekane pati

Aktifkan NSP Nella Kharisma Feat Ilux ID - KANGEN 3500/7 hari 9900/30 hati Dengan cara kirim SMS ketik NKIEU kirim ke 1212 untuk pengguna Telkomsel

#music
#kangen
#nellakharisma
#iluxid

Lagu terbaru dari nella kharisma dan ilux
Special lagu mesra yang menceritakan tentang hubungan jarak jauh (ldr)
Lirik lagu bisa langsung browsing di google
Setelah sukses dengan duetnya bersama vita alvia sekarang ilux menggandeng nella kharisma untuk kembali mencoba keberuntungannya di pasar musik indonesia
Semoga lagunya bisa di terima
Nella lovers wajib share ya
Jangan lupa coment, like, subscribe and share
Thank you ^_^

Subscribe : https://smarturl.it/LuXersOfficial
Spotify Streaming : https://open.spotify.com/album/7dElj3KlpQf8HYK5rsAFXx
Buy Mp3 : http://itunes.apple.com/album/id1413218553?ls=1&app=itunes

CP untuk Off Air : 081235447667` (wa)
Go follow semua media sosial Ilux
Instagram : http://instagram.com/ilux.id
Twitter : @ilux_id
Facebook fan page https://www.facebook.com/Luxers-Official-1586472234736787/