LARA JIWA - SKY95 OFFICIAL (Official Music Video)

LARA JIWA - SKY95 OFFICIAL (Official Music Video)

Duration: 00:09:13

Size: 8.53 Mb

Published: 23 September 2022

Listen: 226

Likes: 28


LARA JIWA - SKY95 OFFICIAL (Official Music Video)

Sebuah lagu yang di ciptakan beberapa tahun yang lalu
Sebatas mengenang yang sudah hilang


Dengerin juga "Lara Jiwa" di Platform Musik Digital kesukaanmu.

=================================
LARA JIWA
Song Writer: Sahrul Kepek Yuliyanto
Arrangger: Refamiredo


Lirik.
Ning kene aku isih ngerasakke
Naliko lungguh jejer karo kowe
Ora gampang suwene anggonku iso nglalekke
Kelangan tresnane kelingan kenangane
.
Wis sue ora nyawang opo koe ra kelingan
Kene wis berjuang udu jenengku neng udangan
Kelaran ng ati isih kapusan janji - janji
Ora tak getuni jodo pati kersane gusti
.
.
Pilihamu ora tak gondheli
Bener tresno ra kudu nduweni
Senadyan wis ra iso saklawase
Sak ora ne tau ning sandinge
.
Manding ngalor bablas sing di sanding uwis kandas
Cukup dadi crito bunderan sak kenangane
.
.
Wis cukup ora tak baleni
Nggemateni sing durung pasti
Nibo tangi tau tak lakoni
Sithik wae ora ngelingi
.
Tembi ngidul bablas nggemateni ra di gagas
Bunderan Gabusan dadi saksi sesandingan
.
Nanging
Manding ngalor bablas sing disanding uwis kandas
Cukup dadi cerito..,
.
.
Crito loro jroning dodo
Bunderan dadi seksine.


=================================
Terimakasih atas suportnya kepada teman - teman semua yang telah membantu atas tercipta & rilisnya lagu ini



#larajiwa #sky95official #sahrulkepekyuliyanto