Ilux Id Feat Venada - Langit Bumi Dadi Saksine

Ilux Id Feat Venada - Langit Bumi Dadi Saksine

Duration: 00:05:46

Size: 5.23 Mb

Published: 19 Agustus 2018

Listen: 37.009

Likes: 160


Ilux Id Feat Venada - Langit Bumi Dadi Saksine

Ilux Id Feat Venada - Langit Bumi Dadi Saksine
------------------------------------------------------------
Artis : Ilux Id Feat Venada
Judul : Langit Bumi Dadi Saksine
Ciptaan : Ilux Id
------------------------------------------------------------
Lirik Lagu Langit Bumi Saksine :
Sing biso sun pahami
Riko tego medot taline asmoro
Sing sanggup sun ngerteni
Riko tego ninggalno ambi wong liyo

Bengen riko ngomong dewek
Bakal bareng selawase
Nyatane kok gawe ngene
Janji urip sampe mati
Sing bakal biso ngelali

Langit bumi iki dadi saksine
Welas isun nyang riko seng ono ujunge
Isun seng ngiro bakal koyo gedigi
Wong tuwek isun seng biso ngrestui

Langit bumi iki dadi saksine
Tuluse welas isun iki nong njero ati
Masio saiki seng biso dadi siji
Sun pastikno welas iki sampe mati

Seng biso sun pahami
Riko tego medot taline asmoro
Seng sanggup sun ngerteni
Riko tego ninggalno ambi wong liyo

Bengen riko ngomong dewek
Bakal bareng selawase
Nyatane kok gawe ngene
Janji urip sampe mati
Seng bakal biso ngelali

Langit bumi iki dadi saksine
Welas isun nyang riko seng ono ujunge
Isun seng ngiro bakal koyo gedigi
Wong tuwek isun seng biso ngrestui

Langit bumi iki dadi saksine
Tuluse welas isun iki nong njero ati
Masio saiki seng biso dadi siji
Sun pastikno welas iki sampe mati

#music
#langitdadisaksine
#iluxid
#venada

Subscribe : https://smarturl.it/LuXersOfficial
Spotify Streaming : https://smarturl.it/LuXers-Spotify
Buy Mp3 : http://itunes.apple.com/album/id1414127628?ls=1&app=itunes

CP untuk Off Air : 081235447667` (wa)
Go follow semua media sosial Ilux
Instagram : http://instagram.com/ilux.id
Twitter : @ilux_id
Facebook fan page https://www.facebook.com/Luxers-Official-1586472234736787/