LANGIT BUMI DADI SAKSINE ( COVER+LIRIK )

LANGIT BUMI DADI SAKSINE ( COVER+LIRIK )

Duration: 00:05:20

Size: 4.94 Mb

Published: 4 Oktober 2018

Listen: 293

Likes: 0


LANGIT BUMI DADI SAKSINE ( COVER+LIRIK )

seng biso sun pahami
riko tego medot taline asmoro
seng sanggup sun ngerteni
riko tego ninggalno ambi wong liyo

bengen riko ngomong dewek
bakal bareng selawase
nyatane kok gawe ngene
janji urip sampek mati
seng bakal biso ngelali

langit bumi iki dadi saksine
welas isun nyang riko seng ono ujunge
isun seng ngiro bakal koyo gedigi
wong tuwek isun seng biso ngrestui

langit bumi iki dadi saksine
tuluse welas isun iki nong njro ati
masio saiki seng biso dadi siji
sun pastekno welas iki sampek mati
#coverlagu
#langitbumisaksine
#langitbumidadisaksine
#liriklangitbumidadisaksine
Follow Instagram Nanang kaisar