LANGIT BUMI SAKSINE (REGGAE SKA VERSION)+LIRIK

LANGIT BUMI SAKSINE (REGGAE SKA VERSION)+LIRIK

Duration: 00:04:36

Size: 4.25 Mb

Published: 20 November 2019

Listen: 8.313

Likes: 0


LANGIT BUMI SAKSINE (REGGAE SKA VERSION)+LIRIK

LANGIT BUMI SAKSINE (REGGAE SKA VERSION)+LIRIK


Lirik:



Seng biso sun pahami
Riko tego medot taline asmoro
Seng sanggup sun ngerteni
Riko tego ninggalno ambi wong liyo

Bengen riko ngomong dewek
Bakal bareng selawase
Nyatane kok gawe ngene
Janji urip sampek mati
Seng bakal biso ngelali

Langit bumi iki dadi saksine
Welas isun nyang riko seng ono ujunge
Isun seng ngiro bakal koyo gedigi
Wong tuwek riko ra gelem ngrestui

Langit bumi iki dadi saksine
Tuluse welas isun iki nong njro ati
Masio saiki seng biso dadi siji
Sun pastekno welas iki sampek mati

Seng biso sun pahami
Riko tego medot taline asmoro
Seng sanggup sun ngerteni
Riko tego ninggalno ambi wong liyo

Bengen riko ngomong dewek bakal bareng selawase
Nyatane kok gawe ngene
Janji urip sampek mati,
Seng bakal biso ngelali

Langit bumi iki dadi saksine,
Welas isun nyang riko seng ono ujunge
Isun seng ngiro bakal koyo gedigi,
Wong tuwek riko ra gelem ngrestui

Langit bumi iki dadi saksine,
Tuluse welas isun iki nong njro ati
Masio saiki seng biso dadi siji,
Sun pastekno welas iki sampek mati
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


original video: https://youtu.be/ZIwhmdxzyXo

original video ska: https://youtu.be/hbl2zZdi6eM


Terima kasih sudah menontonšŸ˜Š
Jangan lupa like komen and subscribešŸ¤˜

#langitbumisaksine
#langitbumisaksineska
#terbaru2019
#lirik