WES TATAS - SASYA ARKHISNA (OFFICIAL MAHA LAJU MUSIK)

WES TATAS - SASYA ARKHISNA  (OFFICIAL MAHA LAJU MUSIK)

Duration: 00:04:22

Size: 4.04 Mb

Published: 6 Pebruari 2021

Listen: 2.929.664

Likes: 21.080


WES TATAS - SASYA ARKHISNA (OFFICIAL MAHA LAJU MUSIK)

WES TATAS - SASYA ARKHISNA (OFFICIAL MUSIK VIDEO)

Songwriter: Vicky Prasetyo x Happy Rism
Showbiz-085604444330
(Maha Rendra)


Vocal: SASYA ARKHISNA
Kendang-Reza Dory
Drumer-Wheeto Ramirez
Kyboard-Bayu Onyonk
Gitar-Soepardi Aye
Bass-Edug bass
Suling-Prabaya Adji
Kentrung-Maha Rendra
Showbiz-085604444330


MUSIC VIDEO PRODUCTION

Producer: MAHA RENDRA
Video: APOW PICTURES
Audio mixing mastering : BAYU ONYONK
Record Studio : KERE MINGGAT SQUAT
Lokasi : TELL KOPI

OJO NANGIS - VIVI ARTIKA - https://youtu.be/Gn8W2VLZtwQ

ANGIN DALU - VIVI ARTIKA - https://youtu.be/jb2Xia3yLqo​

LAYANG DUNGO RESTU - MEME - https://youtu.be/EJ5hwRN1Q5I​

WES TATAS - SASYA ARKHISNA - https://youtu.be/eb7gC2vwpxk​

DADA SAYANG - DIANDRA AYU - https://youtu.be/ZKAb2E2nbqk



Lirik Lagu
#WESTATAS
#SASYAARKHISNA
#MAHALAJUMUSIK


Tak Eleng-eleng mbiyen
tau ngomong opo
Arep ngancani aku tekan
pungkase umurku

Nanging saikine
kowe ninggal janjine
Ibarat banyu mili
wes tekan segoro

Cubo dadi aku kuat po atimu
Mesti kowe sambat ora kuat
Aku uwes ora pengen lara
Atiku wes tenang Wes tak anggep ilang

Reff :
Layangan sing tatas
Tondo tresnoku wis pungkas
Mabur duwur ngalang-alang
Yen nibo dadi kenangan

Kowe sing tak eman-eman
Ninggalke roso kelaran
Opo iki wes takdire
Aku ikhlas aku pasrah Wes tak ngalah..