Ilux Id Feat Syahiba - Langit Bumi Saksine (Slow Version)

Ilux Id Feat Syahiba - Langit Bumi Saksine (Slow Version)

Duration: 00:05:28

Size: 5.05 Mb

Published: 21 Mei 2019

Listen: 1.313.087

Likes: 5.345


Ilux Id Feat Syahiba - Langit Bumi Saksine (Slow Version)

Ilux Id Feat Syahiba - Langit Bumi Saksine (Slow Version)
------------------------------------------------------------
Artis : Ilux Id Feat Syahiba
Judul : Langit Bumi Saksine
Ciptaan : Ilux Id
------------------------------------------------------------
Lirik Lagu Langit Bumi Saksine :
Sing biso sun pahami
Riko tego medot taline asmoro
Sing sanggup sun ngerteni
Riko tego ninggalno ambi wong liyo

Bengen riko ngomong dewek
Bakal bareng selawase
Nyatane kok gawe ngene
Janji urip sampe mati
Sing bakal biso ngelali

Langit bumi iki dadi saksine
Welas isun nyang riko seng ono ujunge
Isun seng ngiro bakal koyo gedigi
Wong tuwek isun seng biso ngrestui

Langit bumi iki dadi saksine
Tuluse welas isun iki nong njero ati
Masio saiki seng biso dadi siji
Sun pastikno welas iki sampe mati

Seng biso sun pahami
Riko tego medot taline asmoro
Seng sanggup sun ngerteni
Riko tego ninggalno ambi wong liyo

Bengen riko ngomong dewek
Bakal bareng selawase
Nyatane kok gawe ngene
Janji urip sampe mati
Seng bakal biso ngelali

Langit bumi iki dadi saksine
Welas isun nyang riko seng ono ujunge
Isun seng ngiro bakal koyo gedigi
Wong tuwek isun seng biso ngrestui

Langit bumi iki dadi saksine
Tuluse welas isun iki nong njero ati
Masio saiki seng biso dadi siji
Sun pastikno welas iki sampe mati

#music
#langitbumisaksine
#iluxid
#syahiba

Subscribe : https://smarturl.it/LuXersOfficial
Spotify Streaming : COMING SOON
Buy Mp3 : COMING SOON

Admin ILUX OFFICIAL : 081235447667` (wa)
Go follow semua media sosial Ilux
Instagram : http://instagram.com/ilux.id
Twitter : @ilux_id
Facebook fan page https://www.facebook.com/Luxers-Official-1586472234736787/