Tasya Rosmala - Kependem Tresno (Official Music Video)

Tasya Rosmala - Kependem Tresno (Official Music Video)

Duration: 00:04:55

Size: 4.54 Mb

Published: 5 Juli 2020

Listen: 353.636

Likes: 5.872


Tasya Rosmala - Kependem Tresno (Official Music Video)

Tasya Rosmala - Kependem Tresno (Official Music Video) ©2020 Milana Musik

Cipt : Muhammad Bagus Prakoso & Agung Pradanta

Kependem Tresno available on :
spotify : https://smarturl.it/kpndmtrsnospotify
joox : https://smarturl.it/kpndmtrsnojoox
deezer : https://smarturl.it/kpndmtrsnodeezer
itunes : https://smarturl.it/kpndmtrsnoitunes
langit musik : https://www.langitmusik.co.id/new/song/120401576


Aktifkan RBT Kependem Tresno dengan cara :
Telkomsel : ketik TZHAP kirim ke 1212
XL : ketik 34152196 kirim ke 1818
Three : ketik 5573462 kirim ke 1212


Lirik Kependem Tresno :
Cobo rungokno nyanyian iki
Nyeritake tresno
Sing kependem ono ning dodo
Kudu kepiye aku mesti piye
Yen pancen dalane urip ku iki
Kudu koyo ngene

Senajan kowe wis karo liyane
Nanging tresno ku ro kowe
Ora biso tak lalekne

Ora bakal ilang tresno ku di nggo kowe
Wis tak tutup atiku di nggo liyane
Mergo kowe sing paling tak tresnani
Senajan tresno iki
Mung kependem ning ati

Cubo rungokno nyanyian iki
Nyeritakne tresno
Sing kependem ono ning dodo
Kudu kepiye aku mesti piye
Yen pancen dalane urip ku iki
Kudu koyo ngene

Senajan kowe wis karo liyane
Nanging tresno ku ro kowe
Ora biso tak lalekne

Ora bakal ilang tresno ku di nggo kowe
Wis tak tutup atiku di nggo liyane
Mergo kowe sing paling tak tresnani
Senajan tresno iki mung kependem ning ati

Ora bakal ilang tresno ku di nggo kowe
Wis tak tutup atiku di nggo liyane
Mergo kowe sing paling tak tresnani
Senajan tresno iki
Mung kependem ning ati
Senajan tresno iki
Mung kependem ning ati


Milana Musik Nusantara merupakan Major Label yang berdomisili di Jakarta.
Milana Musik Nusantara sendiri fokus pada musik dangdut dan menaungi beberapa artis,
diantaranya adalah Tasya Rosmala

Follow Instagram Milana Musik : https://www.instagram.com/milanamusik...
Follow Instagram Tasya Rosmala : https://www.instagram.com/tasya_ratu_...
Follow Instagram Mahar Pustaka : https://www.instagram.com/maharpustak...

Arranged by Wandra
Produksi Milana Musik Nusantara
Publisher Mahar Pustaka Nusantara


©MILANA MUSIK NUSANTARA 2020
#TasyaRosmala #KependemTresno