GLORYWEIRD FOR YOU - IKHLAS (Aku pantes nyanding kowe) versi slowed

GLORYWEIRD FOR YOU - IKHLAS (Aku pantes nyanding kowe) versi slowed

Duration: 00:04:58

Size: 4.59 Mb

Published: 23 Agustus 2021

Listen: 1.817.464

Likes: 29.646


GLORYWEIRD FOR YOU - IKHLAS (Aku pantes nyanding kowe) versi slowed

music credit

https://youtu.be/e4S6ijtD-VY

lirik :

Ra kroso aku
Bali Ning sandingmu
bareng tresno liyane
sing bakal mbok perjuanganke


Lan aku ra ngiro
yen bakal ngene akhire
kudu berpisah ro koe
aku lilo Kowe lungo

senajan ati Dudu nggo Kowe
tresnamu Dudu nggo aku
aku pamit lungo wae
tak jogo tresnamu dinggo atiku

aku merjuangke tresno tulus suci
Lan bakal tak buktekke
marang liyane
aku pantes nyanding kowe

tak jogo tresnamu dinggo atiku
aku merjuangke tresno tulus suci
Lan bakal tak buktekke
marang liyane
aku pantes nyanding kowe

sampai tiba waktu kita bertemu lagi
dalam sebuah rasa yang tak berarti
entah sampai kapan aku tetap menanti
rasa cinta yang kau hianati

jangan lupa subscribe guys
(yok yang mau rinquest lagu di slowed Monggo tulis di kolom komentar)

see you next video