KEPENDEM TRESNO - AGUNG PRADANTA || SIHO (LIVE ACOUSTIC COVER)

KEPENDEM TRESNO - AGUNG PRADANTA || SIHO (LIVE ACOUSTIC COVER)

Duration: 00:04:24

Size: 4.06 Mb

Published: 24 Januari 2020

Listen: 61.916

Likes: 399


KEPENDEM TRESNO - AGUNG PRADANTA || SIHO (LIVE ACOUSTIC COVER)

KEPENDEM TRESNO - AGUNG PRADANTA || SIHO (LIVE ACOUSTIC COVER)
KEPENDEM TRESNO - AGUNG PRADANTA || SIHO (LIVE ACOUSTIC COVER)
KEPENDEM TRESNO - AGUNG PRADANTA || SIHO (LIVE ACOUSTIC COVER)

Siho live acoustic

Selamat nyanyi sesarengan Siho :)

Lirik

Cubo rungokno
Nyanyian iki
Nyeritakke tresno
Seng kependem ono neng dodo

Kudu kepiye
Aku mesti piye
Yen pancen dalane
Uripku iki kudu koyo ngene

Cubo rungokno
Nyanyian iki
Nyeritakke tresno
Seng kependem ono neng dodo

Kudu kepiye
Aku mesti piye
Yen pancen dalane
Uripku iki kudu koyo ngene

Senajan kowe
Wes karo liyane
Nanging tresnoku ro kowe
Ora iso tak lalekke

Ora bakal ilang tresnoku di nggo kowe
Wes tak tutup atiku di nggo liyane
Mergo kowe seng paleng tak tresnani
Senajan tresno iki mung kependem ning ati


Ojo lali follow IG Siho Live Acoustic

dan AryaMusikProduction
https://www.instagram.com/aryamusikpr...

Team Produksi :
Arya Yudistira
Zispandio Ismail
Hesturoks

For Bussines :
08562551006 (YUDIS)

Subscribe, Like, Comment dan Share yaaa
supoyo mas Siho soyo sregep cover lagu - lagu sik penjenengan remen :) Matur nuwun sampun mirsani.

#Siholiveacoustic #cover #kependemtresno