Nella Kharisma - Aku Tenang | Dangdut [OFFICIAL]

Nella Kharisma - Aku Tenang | Dangdut [OFFICIAL]

Duration: 00:05:21

Size: 4.94 Mb

Published: 18 Januari 2020

Listen: 9.406.850

Likes: 0


Nella Kharisma - Aku Tenang | Dangdut [OFFICIAL]

Nella Kharisma - Aku Tenang | Dangdut [OFFICIAL]
https://youtu.be/nviuBQ8uIeE
Copyright © 2019 Nella Kharisma Official
All rights reserved.

Title : Aku Tenang
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : Raply & Wahyu
Arr : NK CREATIVE
Mixing Mastering : NK CREATIVE
Direct by : NK CREATIVE
Location : Pondok Prigi Trenggalek
Production : Nella Kharisma Official

Full Album Nella Kharisma: https://www.youtube.com/playlist?list=PLQVDVegXmBRqa3g92vhejz6SfPoxtxYlf

Song Lyrics,
AKU TENANG

C F C F
sumilire angin ndalu iki
C F G
kelingan esemmu dek wingi
Em Am
tansah kegowo nganti saiki
Dm G C
ra biso ilang nganti kegowo ngimpi..
.
Dm G
wes.. suwe..
C Am
aku ngenteni kowe
Dm G C
nganti saiki biso dadi siji..
.
Dm G
mung.. kowe..
C Am
sing purun nompo opo kahananku
Dm G C
matursuwun tresnomu mung kanggo aku..
.
Reff :
F
pengenku siji
G C
nyanding kowe selawase
Am Dm
ra ono wong liyo
G C
sing iso misahake..
.
F
cukup sliramu
G C
gawe atiku tenang
Am Dm
ra bakal ilang
G C
mergo kowe sing tak sayang..
.
Musik : Am..Em..F G C
.
Dm G
wes.. suwe..
C Am
aku ngenteni kowe
Dm G C
nganti saiki biso dadi siji..
.
Dm G
mung.. kowe..
C Am
sing purun nompo opo kahananku
Dm G C
matursuwun tresnomu mung kanggo aku..
.
Reff :
F
pengenku siji
G C
nyanding kowe selawase
Am Dm
ra ono wong liyo
G C
sing iso misahake..
.
F
cukup sliramu
G C
gawe atiku tenang
Am Dm
ra bakal ilang
G C
mergo kowe sing tak sayang..
.
F
pengenku siji
G C
nyanding kowe selawase
Am Dm
ra ono wong liyo
G C
sing iso misahake..
.
F
cukup sliramu
G C
gawe atiku tenang
Am Dm
ra bakal ilang
G C
mergo kowe sing tak sayang..

#Dangdut #NellaKharisma #AkuTenang