Mamnun - Infone Masseeeh - Ninu Ninu Ninu (Official Music Video)

Mamnun - Infone Masseeeh - Ninu Ninu Ninu (Official Music Video)

Duration: 00:04:37

Size: 4.27 Mb

Published: 21 Maret 2022

Listen: 1.976.846

Likes: 34.070


Mamnun - Infone Masseeeh - Ninu Ninu Ninu (Official Music Video)

Mamnun - Infone Masseeeh - Ninu Ninu Ninu (Official Music Video)
--------------------------------------------
Artist : Mamnun
Title : Infone Masseeh
Songwriter : Iskandar Hanafi
---------------------------------------------
Lyric : ( Infone Masseeeh - Mase Ninu Ninu )

Nganti ndangak ndangak mase
Aku kalah sak sembarangane
Trus piye infone mase
Kadung jeru tresnoku neng dek e

Seng kono good looking mase
Neng kene mung spech e wong kere
Terus aku kudu piye
Opo yo kudu cidro slawase

Tak suguhi ati dudu kopi
Nanging bedo nglarani
Tak sanggane dewe lamun iki
Wes ndak kuat mase

Yo ndak mampu aku
Dudu spech idamanmu
Nuruti karepmu
Aku ninu ninu ninu

Yo ndak mampu aku
Dudu spech idamanmu
Nuruti karepmu
Aku ninu ninu ninu

Copyright © 2022 MAMNUN Official. All rights reserved.

#MamnunOfficial
#InfoneMasseeh
#NinuNinuNinu
#Music

Follow :
Instagram : https://www.instagram.com/mamnunnnnnn/