HAPPY ASMARA - PINGAL (Official Music Video)

HAPPY ASMARA - PINGAL (Official Music Video)

Duration: 00:05:11

Size: 4.79 Mb

Published: 12 November 2021

Listen: 21.226.609

Likes: 0


HAPPY ASMARA - PINGAL (Official Music Video)

HAPPY ASMARA - PINGAL (Official Music Video)

Title : Pingal
Voc : Happy Asmara
Songwritter : Andri Priyanta
Arr : Deden Mahdyan
Produksi : Adhigana Music
Location : Luv Kitchen Lounge

LIRIK
Piye sek jelaske karo wongtuwo
Wes ngelakoni tekan semene
Nek akhire bakal bubar pisahan
Kowe kegudo tresno karo wong liyo

Ngelali kowe sing tau ngomong dewe
Ngelakoni tresno tekan tuwo
Ora ngeliyo mung aku ning atimu
Nanging saiki atimu ono wong liyo

Ibarat esuk mendung, awan aku kudanan
Sore mbok larani, bengi tak tangisi

Mung iso bayangke kabeh kenangan
Kowe tak boncengke, turut dalan kekepan kudanan
Saiki nyatane kowe malah milih
Dikekep wong liyo

Opo kowe ra kroso abote atiku
Kudu kelangan wong sing paling tak tresnani
Ra jenak dolan, ra doyan mangan
Nek ra mbok dulang

Ibarat esuk mendung, awan aku kudanan
Sore mbok larani, bengi tak tangisi

Mung iso bayangke kabeh kenangan
Kowe tak boncengke, turut dalan kekepan kudanan
Saiki nyatane kowe malah milih
Dikekep wong liyo

Opo kowe ra kroso abote atiku
Kudu kelangan wong sing paling tak tresnani
Ra jenak dolan, ra doyan mangan
Nek ra mbok dulang

Ra jenak dolan, ra doyan mangan
Nek ra mbok dulang

#HappyAsmara #Pingal #AdhiganaMusic

Produksi : Adhigana Music
FB : Adhigana
IG : @AdhiganaMusic