SASYA ARKHISNA - TETEG ATI ( OFFICIAL LIVE MUSIC ) - SA MUSIC

SASYA ARKHISNA - TETEG ATI ( OFFICIAL LIVE MUSIC ) - SA MUSIC

Duration: 00:05:51

Size: 5.42 Mb

Published: 10 Agustus 2022

Listen: 1.291.236

Likes: 14.905


SASYA ARKHISNA - TETEG ATI ( OFFICIAL LIVE MUSIC ) - SA MUSIC

PLAY LIST CAMPURSARI SASYA ARKHISNA ♪ - https://youtube.com/playlist?list=PLhouEXdvhiceyWce9TxEkqvhcAxuvOKcL

PLAY LIST SASYA ARKHISNA ♪ - https://youtube.com/playlist?list=PLhouEXdvhiccIGnH6e5PBzQvkx7wCvixs

Sound Engginering by Maska Audio
Arrangement by SA Music
Mixing & Mastering by Radit Fasola ( https://instagram.com/radit_fasolla?igshid=YmMyMTA2M2Y= )
Songwritter by Ilham Putratama & Febry Arya
Videographer & Lighting by Maska Crewaktif
Location at Mojo Meat House Cafe & Resto

Musisi ♪

Kendang : Tian
Kendang Jaipong : Yosa Busog
Drum : Colopot
Gitar : Krisna Prindapan
Melodi : Deny
Bass : Reza Septian
Saxo : Kevin Sudrajat
Keyboard : Itok
Keyboard 2 : Dave Sitol
Kentrung : Deo Kluthuk

Lyric ♪ :
TETEG ATI

ning pungkasan rembulan wengi iki
atiku iseh milih berjuang bertahan
korban ati perasaan kanggo sliramu

koco iki dadi seksi pedihe atiku
kowe gawe ati sing tak jogo dadi gelo
bola bali kowe sing salah
nanging aku sing disalahke e

mas perlu dingerteni
tetegke atiku wis koyo ibumu
ora tau nggersulo ngadepi polahmu
sing nggawe atiku atiku tatu

ning pungkasan srengenge sore iki
atiku iseh roso sumpek
nanging sempet mikerke sliramu
sing tak tresnani

koco iki dadi seksi pedihe atiku
kowe gawe ati sing tak jogo dadi gelo
bola bali kowe sing salah
nanging aku sing disalahke eii

wis rapopo aku sing disalahno
tapi elingo cen aku sing lilo
dadi payung naliko udane teko

mas perlu dingerteni
tetegke atiku wis koyo ibumu
ora tau nggersulo ngadepi polahmu
sing nggawe atiku atiku tatu

senajan kowe mung nyepelekke
nanging ati iki tetep tak kuatke
sumpah ati iki
setiyoku mung kanggo kowe
selawase bebarengan karo kowe
selawase ora bakal tak liyakke
selawase tetep teteg atine.

***
Semoga dapat menghibur ..

Follow Us !!!
Instagram ♪ : https://instagram.com/sasyaarkhisna15
Tiktok ♪ : https://vt.tiktok.com/ZSJoPGy6p/
YouTube : https://youtube.com/c/SYAKHISOFFICIAL

INFO MORE :
Telp / Wa : 085730502125 ( AKHBAR )

ROSO ATIKU ~ https://youtu.be/bPfFZF0kMLI
IKHLAS ~ https://youtu.be/W0o4YQtYqew
MANUT DALANE GUSTI ~ https://youtu.be/XLVtKeC7_vw
TANGISE SARANGAN ~ https://youtu.be/uOj9dbZZ9fA
TOP TOPAN ~ https://youtu.be/vw3HqY9AdrI
PECAH SERIBU ~ https://youtu.be/iaUZKdGKB4E
IYA MAKASIH ~ https://youtu.be/Al3XKe6Vk7U
OJO DIBANDINGKE ~ https://youtu.be/KFVPqtQRdn8
TETEG ATI ~ https://youtu.be/t6vE3Uc7LQs
KELANGAN ~ https://youtu.be/vPdNC8-jCnA
OJO NANGIS ~ https://youtu.be/2weYgRwXXws
KESUCIAN ATI ~ https://youtu.be/qYPzz6iFIhU
KLEBUS ~ https://youtu.be/FgCnIgm8xt8
TUGIMAN ~ https://youtu.be/2QKTA7eqZBM

#SASYAARKHISNA #SAMUSIC #LEKRASASYAORA #TETEGATI #TIARALINGGAR

Sasya Arkhisna Official's Youtube is under management of:
dr.m, Indonesia's 1st Certified & Official Youtube MCN
https://servicesdirectory.withyoutube.com/directory/pt-digital-rantai-maya-drm