😊🎤🎵🎶langit bumi dadi saksine...

😊🎤🎵🎶langit bumi dadi saksine...

Duration: 00:05:21

Size: 4.86 Mb

Published: 16 Desember 2017

Listen: 481

Likes: 3


😊🎤🎵🎶langit bumi dadi saksine...

Sing biso sun pahami riko tego medot taline asmoro..
Sing sanggup sun ngerteni riko tego ninggalno ambi wong liyo...
Bengen riko ngomong dewe bakal bareng selawase nyatane kok gawe ngene....
Janji urip sampe mati sing bakal bisa ngelali....
Langit bumi iki dadi saksine welas isun nyang riko sing ono ujunge...
Isun sing ngiro bakal koyo gediki...
Wong tuwek isun sing biso ngrestui...
Langit bumi iki dadi saksine tuluse welas isun iki jroning ati..masio sak iki sing biso dadi siji..sun pastekno welas isun sampek mati...