Langit Bumi Dadi Saksine - Vita Alvita | Cover By Arizqi Fadlil

Langit Bumi Dadi Saksine - Vita Alvita | Cover By Arizqi Fadlil

Duration: 00:04:45

Size: 4.4 Mb

Published: 26 Januari 2019

Listen: 367

Likes: 0


Langit Bumi Dadi Saksine - Vita Alvita | Cover By Arizqi Fadlil

v clib aslinya :
https://youtu.be/ZIwhmdxzyXo

Langit Bumi Saksine

Vita Alvia, Ilux

Sing biso sun pahami
Riko tego medot taline asmoro
Sing sanggup sun ngerteni
Riko tego ninggalno ambi wong liyo
Bengen riko ngomong dewek
Bakal bareng selawase
Nyatane kok gawe ngene
Janji urip sampe mati
Sing bakal biso ngelali
Langit bumi iki dadi saksine
Welas isun nyang riko seng ono ujunge
Isun seng ngiro bakal koyo gedigi
Wong tuwek isun seng biso ngrestui
Langit bumi iki dadi saksine
Tuluse welas isun iki nong njero ati
Masio saiki seng biso dadi siji
Sun pastikno welas iki sampe mati
Seng biso sun pahami
Riko tego medot taline asmoro
Seng sanggup sun ngerteni
Riko tego ninggalno ambi wong liyo
Bengen riko ngomong dewek
Bakal bareng selawase
Nyatane kok gawe ngene
Janji urip sampe mati
Seng bakal biso ngelali
Langit bumi iki dadi saksine
Welas isun nyang riko seng ono ujunge
Isun seng ngiro bakal koyo gedigi
Wong tuwek isun seng biso ngrestui
Langit bumi iki dadi saksine
Tuluse welas isun iki nong njero ati
Masio saiki seng biso dadi siji
Sun pastikno welas iki sampe mati



#janganlupabersyukurhariini

Follow my sosmed:

Facebook Page:
https://www.facebook.com/arizqifadlil99/

IG :
https://www.instagram.com/arizqy_fadlil/


JANGAN LUPA KLIK SUBSCRIBE,LIKE,
SHAREKARENA SUBSCRIBE ITU GRATIS,GRATIS,GRATIS