REMBULAN ING WENGI - Ipa Hadi Sasono || Taqim Esmond Cover

REMBULAN ING WENGI - Ipa Hadi Sasono || Taqim Esmond Cover

Duration: 00:03:58

Size: 3.66 Mb

Published: 21 Agustus 2021

Listen: 145

Likes: 0


REMBULAN ING WENGI - Ipa Hadi Sasono || Taqim Esmond Cover

REMBULAN ING WENGI - Ipa Hadi Sasono || Taqim Esmond Cover
REMBULAN ING WENGI - Ipa Hadi Sasono || Taqim Esmond Cover
REMBULAN ING WENGI - Ipa Hadi Sasono || Taqim Esmond Cover

-------------------------------

Title : Rembulan Ing Wengi
Songwriter : Ipa Hadi Sasono
Dicover Ulang Oleh : Taqim Esmond

LINK LAGU ORIGINAL : IPA HADI SASONO https://youtu.be/Gm_gZKWLxMQ
Jangan lupa tonton video versi originalnya bosku

Link music pengiring https://youtu.be/3Tp_QQ4PWzY

terimakasih sudah menonton video ini, terus dukung channel ini dengan cara like komen & subscribe ....

lirik lagu :
rembulan ing wengi
tansah anyekseni
endah paras manis
esem lan guyumu
ginambar ing bathin
tan biso nglalekke
yekti..nimas
ora ono liyane..

tatapan netramu
nembus ing atiku
agawe aku mung
mikirne sliramu


cahyaning rembulan
kalah klawan esemmu
amung.. nimas...

howoning njero bathin
pengen tansah sesanding
yo mung karo nimas
atiku mung kanggo nimas..

nadyan akeh pepalang
ngalangi dalan katresnan
iku pancen dalan supoyo
tresno iki.. bakal kasembadan..


other cover :
ardia diwang probowati https://youtu.be/71j2-HuurEY
nella kharisma https://youtu.be/CFWPwmFoLmM
yeni inka om adella https://youtu.be/YOivRybx_qw
woro widowati https://youtu.be/RgJhGv8WqJE
ska 86 https://youtu.be/tjUV34cFjRc
siho https://youtu.be/LFO0FYWpD88
------------------------------
rembulan ing wengi karaoke
rembulan ing wengi ipa hadi sasono,
rembulan ing wengi nella kharisma,
rembulan ing wengi adella,
rembulan ing wengi akustik,
rembulan ing wengi anisa rahma,
rembulan ing wengi abah lala
rembulan ing wengi new buana,
rembulan ing wengi cover gitar,
rembulan ing wengi cover akustik
rembulan ing wengi cover happy asmara
rembulan ing wengi didi kempot
rembulan ing wengi esa risty,
rembulan ing wengi eny sagita,
rembulan ing wengi gerry mahesa,
rembulan ing wengi guyon waton,
rembulan ing wengi gitar,
rembulan ing wengi gamelan,
rembulan ing wengi gawe kangen ati,
rembulan ing wengi gerry,
rembulan ing wengi gending,
rembulan ing wengi happy asmara,
rembulan ing wengi hadi sasono,
rembulan ing wengi ilux,
rembulan ing wengi instrumen,
rembulan ing wengi iki,
rembulan ing wengi yeni inka,
rembulan ing wengi safira inema,
rembulan ing wengi jihan audy,
rembulan ing wengi jaranan rogo samboyo putro,
rembulan ing wengi jihan,
rembulan ing wengi jihan audy new pallapa,
rembulan ing wengi keroncong,
rembulan ing wengi karaoke koplo,
rembulan ing wengi karaoke akustik,
rembulan ing wengi karaoke nada cowok,
rembulan ing wengi koplo karaoke
rembulan ing wengi lirik karaoke,
rembulan ing wengi lirik ardia diwang,
rembulan ing wengi live,
rembulan ing wengi lirik nella kharisma,
rembulan ing wengi lagista,
rembulan ing wengi monata,
dangdut koplo rembulan ing wengi mp3,
dj opus rembulan ing wengi mp3,
shepin misa rembulan ing wengi,
rembulan ing wengi new pallapa,
rembulan ing wengi nikahan,
rembulan ing wengi new monata,
rembulan ing wengi niken salindri,
rembulan ing wengi nella,
rembulan ing wengi ndx aka,
rembulan ing wengi new pallapa gerry mahesa,
rembulan ing wengi original,
rembulan ing wengi official video,
rembulan ing wengi offline,
rembulan ing wengi om adella,
rembulan ing wengi orgen,
rembulan ing wengi karaoke original,
rembulan ing wengi pernikahan,
rembulan ing wengi palapa,
rembulan ing wengi puri ratna,
rembulan ing wengi penyanyi asli,
rembulan ing wengi percil,
rembulan ing wengi pallapa,
rembulan ing wengi piano,
rembulan ing wengi pop,
rembulan ing wengi remix,
rembulan ing wengi reggae koplo,
rembulan ing wengi ratna antika,
rembulan ing wengi reog,
rembulan ing wengi resepsi pernikahan,
rembulan ing wengi romansa,
rembulan ing wengi reggae ska,
rembulan ing wengi ska,
rembulan ing wengi slow,
rembulan ing wengi siho,
rembulan ing wengi shepin,
rembulan ing wengi sinden,
rembulan ing wengi ska 86,
rembulan ing wengi suliana,
rembulan ing wengi tansah anyekseni,
rembulan ing wengi tasya rosmala,
rembulan ing wengi tiktok,
rembulan ing wengi tanpa kendang,
rembulan ing wengi tari rama sinta,
rembulan ing wengi terjemahan,
rembulan ing wengi tri suaka,
rembulan ing wengi teks,
rembulan ing wengi versi jaranan,
rembulan ing wengi versi gamelan,
rembulan ing wengi versi gitar,
rembulan ing wengi versi koplo,
rembulan ing wengi vita alvia,
rembulan ing wengi vivi,
rembulan ing wengi versi cowok,
rembulan ing wengi versi pernikahan,
rembulan ing wengi video klip pernikahan,
video klip rembulan ing wengi,
rembulan ing wengi cover video wedding,
rembulan ing wengi wedding,
rembulan ing wengi woro,
rembulan ing wengi wedding adat jawa,
rembulan ing wengi wayang,
rembulan ing wengi wedding clip,
rembulan ing wengi wayang kulit,
rembulan ing wengi woro lirik,
story wa rembulan ing wengi versi nikahan,
story wa rembulan ing wengi reog ponorogo,
rembulan ing wengi story wa wayang kulit,
rembulan ing wengi yeni inka adella,
rembulan ing wengi 30 detik,
story wa rembulan ing wengi 30 detik,
rembulan ing wengi 86,
rembulan ing wengi gedruk 86